reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nawet jakby sie udalo to na pierwsza wizyte i tak pojedziemy bo to jest w drugiej polowie cyklu i bedzie za wczesnie na test. Ja teraz odpuscilam co ma byc to bedzie. Zamowila 10 testow ciazowych moge teraz zaszalec z testami. 13 marca syn ma zabieg na stulejke, a od dzis kaszel wiec raczej do zabiegu nie bedzie chodzil do przedszkola. Przez miesiac przed zabiegiem ma byc zdrowy. W przedszkolu nie do osiagniecia.
Moze to i dobrze z inseminacja. Zawsze to wieksze szanse. Aczkolwiek jestes po hsg:p

3mam kciuki za syna i za ten cy. idę na ten monitoring celowo jutro w 15 DC bo mam nadzieję że ten pęcherzyk już sam pęknie bez tego ovitrelle. Mam dość tych zastrzyków

No byłam dziś i okazało się że w prawym jajniki pęcherzyk 24 mm. Zastrzyk dziś wzięłam jednak. No ja miałam Nospe w ciąży codziennie po 2 ampułki rozkurczowo przez 30 dni. Masakra...

reklama
Do góry