reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Przykro mi... No ale zaraz nowy cykl no i z tego co pamiętam idziecie do kliniki . Mnie moja gin zapisała na 8 marca na rozmowę przed inseminacja

Tak w lutym idziemy do kliniki. Ale jakos mialam nadzieje ze tym razem bedzie inaczej. Nakrecilam sie na ten cykl.
Jak to mozliwe ze za pierwszym razem daliscie rade naturalnie, a teraz nie idzie. Co sie wydazylo ze nie mozesz zajsc w ciaze? To jest poprostu az nie mozliwe. Natura jest dziwna.

Za pierwszym razem udało się po pierwszej stymulacji clostybegydem i pregnylem więc też nie do końca naturalnie. Teraz myśleliśmy i my i moja Pani Doktor że pójdzie prosto. Bo owulację mam ładne i wszystko jest niby tak jak powinno no ale niestety... . Dostałam dziś smsa od gin. Żeby się nie poddawać, że 3ma za nas kciuki i że będziemy walczyć dalej

Tak, ale skoro za pierwszym razem sie udalo to i za kolejnym sie uda. No chyba ze natura jest az tak złośliwą mapą i ze nasze dzieci bada jedynakami. Ja bym tego naprawde nie chciala. Chcialam trojke dzieci ale dwoje tez spoko

reklama
Do góry