reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wiesz nie chce cie tu nakrecac bo to nie o to chodzi, ale ja 4 lata temu dokladnie w lutym mialam taki kryzys ze ho ho. Mowilam z rykiem ze mam dosc tych pierdolonych staran. Tyle kasy, tyle badan malo przyjemnych. I generalnie mul i wodorosty. Ale wlasnie ok tyg przed @ cos zaczelo sie dziac. Na dzien czy dwa przed @ ja wiedzialam ze to jest to. Udalo sie w najsmutniejsze walentynki swiata, w takiej rozpadlinie psychicznej, co bylo w tym cyklu czego nie bylo przez 4 lata wczesniej? Tego sie juz nie dowiemy. Ja w tej chwil jestem pozytywnie nastawiona. Bardzo wam kibicuje. I wierze w "moc" hsg
Dzięki. Bardzo bym chciała. A o które dziecko się starasz?

reklama
MamaTonio jak u Ciebie? U mnie zupełnie żadnych objawów więc zapewne nic z tego nie wyszło. Jutro 26dc. Nawet nie chce mi się już chodzić na betę. Czekam do środy jak okres nie przyjdzie to wtedy pójdę. Powiem szczerze że mam już dość...

No więc u mnie dobre wieści. 3 testy ciążowe pozytywne. Wczorajsza beta wynik 68.8. mam nadzieję że pęcherzyk zagnieździł się w macicy. 1 marca idę do Pani Doktor już mnie zapisała

Mowilam, mowilam, MOWILAM[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Gratulacje kochana i oby ten mini czlowiek dal rade. I zeby wszystko bylo dobrze. Ale sie ciesze. Juz wczoraj chcialam pisac ale jakos nie mialam odwagi. Jescze raz gratulacje dla was

reklama
Ja mam jeszcze czas do terminu tak ze czekam. A na wizycie niczego nowego sie nie dowiedzielismy. Dostalismy zlecenie na krew i nasienie i dopiero w kwietniu nastepna wizyta i wtedy dopiero sie dowiemy co dalej

Do góry