reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hej. Byłam u swojej gin w sobotę. Dała mi dodatkowo sterydy. Kazała testować w środę a jakby beta była negatywna to jeszcze raz 28. Nie czuję żebym była w ciąży. Mam powiększone piersi i czuję ciągle kłucia w jajnikach ale nie wydaje mi się żeby to była ciąża. No ale zobaczymy. Nadal biorę zastrzyki z neoparin i siofor i acard. Powiedz lepiej jak u Ciebie?

A i wczoraj robiłam test wyszedł co prawda cień cienia ale to było 10 dni po ovitrelle więc zapewne jeszcze zastrzyk się utrzymywał. Zresztą wczoraj miałam 23 DC to myślę że i tak by jeszcze na test było za wcześnie. No ale cóż zrobić jak się jest w gorącej wodzie kąpaną

U mnie nic lepiej. Cyc taki se, jajnik prawy dziwnie boli mimo ze owu z lewego. Nie wiem co to moze byc torbiel jaka czy co. No to czekamy dalej. Ja jakos sie zluzowalam teraz nawet nie wiem jaki dc mam i kiedy owu byla. Poprostu czekam na @

reklama
Do góry