reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Powiem szczerze że się podłamałam wiadomością o niedrożnym jajowodzie. No ale się nie poddaje. Może się uda
A ten jajowod byl drozny przed pierwsza ciaza? Mialas wczesniej hsg? Babki z jednym jajnikiem rodza dzieci to z jednym jajowodem dasz rade. Kiedys czytalam historie babki ktora miala jedej jajnik i jeden jajowod. Z tym ze tam gdzi miala jajnik nie miala jajowodu. I co? I zaszla w ciaze! Przeciwny jajowod wylapal jajeczko. Ja wierze w to hsg. Ja po tym zaszlam i wierze ze to cos tam w tych jajowodach robi ze babki zachodza w ciaze po tym. A pozatym leczysz sie i dzialasz, robisz cos w tym kierunku i nie uzalasz sie nad soba- o Jezu bo Zosia z pod 4 jest znowu w ciazy. Ty tez bedziesz wnajmniej spodziewanym momencie

Dzięki . No mam nadzieję że tak będzie. Nie wiem być może był niedrożny. Tak mi lekarz powiedział.umowilam się na pt na monitoring i będziemy działać

Powiem szczerze że się podłamałam wiadomością o niedrożnym jajowodzie. No ale się nie poddaje. Może się uda
Na szczęście jest drugi , monitoringi pozwolą wychwycić moment owulacji w tym drożnym i na pewno w końcu się uda [emoji8] w razie czego słyszałam że w Lublinie udrozniaja niedrożne jajowody i biorą nawet krytyczne przypadki.

reklama
Do góry