reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie to dłuższa historia.
W skrócie: ponad dwa lata starań, PCOS (czyli brak owulacji, zaburzenia hormonalne), po laparoskopii diagnostycznej (nic nie wyszło, jajowody drożne, brak ognisk endometriozy).
3 udokumentowane wczesne poronienia w tym roku (ostatnie miesiąc temu).
Czekam aktualnie na wyniki badan genetycznych (kariotypy i mutacja mthfr)
na razie nie wiemy co jest przyczyną niepowodzeń

reklama
U mnie to dłuższa historia.
W skrócie: ponad dwa lata starań, PCOS (czyli brak owulacji, zaburzenia hormonalne), po laparoskopii diagnostycznej (nic nie wyszło, jajowody drożne, brak ognisk endometriozy).
3 udokumentowane wczesne poronienia w tym roku (ostatnie miesiąc temu).
Czekam aktualnie na wyniki badan genetycznych (kariotypy i mutacja mthfr)
na razie nie wiemy co jest przyczyną niepowodzeń
Ojej, bardzo mi przykro ze tyle juz przeszliscie [emoji853]

Kamila no niestety ... na początku nie mogłam zajść w ciąże, a gdy już się udało to okazało się, ze są nowe problemy. Mam nadzieje, ze niedługo „zaskoczę” ... daje sobie czas do końca roku. Jeśli badania nic nie wykażą to odpuszczam

Dziewczyny jestem w d... Zrobiłam dziś betę. Lekarka kazała zrobić w pn ale dziś miałam z kim zostawić dziecko więc zrobiłam dziś. Wynik 4,38 i teraz nie wiem czy to nie jest nadal skutek zastrzyku ovitrelle który wstrzyknęłam w środę 29. 08

Dziewczyny jestem w d... Zrobiłam dziś betę. Lekarka kazała zrobić w pn ale dziś miałam z kim zostawić dziecko więc zrobiłam dziś. Wynik 4,38 i teraz nie wiem czy to nie jest nadal skutek zastrzyku ovitrelle który wstrzyknęłam w środę 29. 08
Kochana rób jutro o będziemy wiedzieć czy rośnie czy spada [emoji6] ale kciuki zaciśnięte !!!

Zrobię na bank ale się stresuje. Po prwgnylu 8 dnia wynik był 8, a po ovitrelle 11 dnia ponad 4. Wiem że jajeczko pękło w pt a nie w środę bo gin mi mówiła. No zobaczymy...

reklama
Do góry