reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dokładnie rób i dawaj znać 3 mam kciuki. Chodziło mi raczej czy miałyście więcej śluzu jakiś ból jajników itp. ja jestem dziś 6 dni po zastrzyku i mam sporo śluzu przeźroczystego i boli mnie ciągle prawy jajnik. Pęcherzyk był w lewym...

reklama
Dokładnie rób i dawaj znać 3 mam kciuki. Chodziło mi raczej czy miałyście więcej śluzu jakiś ból jajników itp. ja jestem dziś 6 dni po zastrzyku i mam sporo śluzu przeźroczystego i boli mnie ciągle prawy jajnik. Pęcherzyk był w lewym...
Niestety ja nie pamiętam, Ale raczej nie. Ja miałam zawsze susze [emoji14] jajniki mnie kuły Ale też jak zwykle.

Kamila pewnie ze możesz [emoji4] może rozbujasz ten zamierajacy wątek [emoji12]
A chetnie chętnie [emoji6] lubie duzo gadac [emoji14]
Moze cos o mnie [emoji6] mam 22lata, synka 4,5roku, staramy sie obecnie 13cykl od października '17.
Narazie w sumie jeszcze dwa cykle mamy takie na luzie bo wyjezdzamy na dwa miesiące prawie a potem najpewniej monitoring i wszystkie badania zaczniemy [emoji849]

A chetnie chętnie [emoji6] lubie duzo gadac [emoji14]
Moze cos o mnie [emoji6] mam 22lata, synka 4,5roku, staramy sie obecnie 13cykl od października '17.
Narazie w sumie jeszcze dwa cykle mamy takie na luzie bo wyjezdzamy na dwa miesiące prawie a potem najpewniej monitoring i wszystkie badania zaczniemy [emoji849]

Czyli nie robiłaś badań żadnych jeszcze?

Wow no to jesteś dość młodą mamą widze [emoji12]

Witamy Kaamilaa ,. Dziewczyny zrobilam dziś test o czyulosci 20żeby zobaczyccY ovitrelle się jeszcze utrzymuje i jest jeszcze 2 bardzo blada kreska. Sprawdzam bo muszę betę zrobi dzień wcześniej niż kazała mi p. Doktor i boję się że będzie przekłamany. Ale chyba w 11 dniu po zastrzyku będzie ok co? W pierwszej ciąży po prwgnylu robiłam 8 dni po i beta była równa 8 i była to ciąża a teraz nie wiem.

reklama
Czyli nie robiłaś badań żadnych jeszcze?

Wow no to jesteś dość młodą mamą widze [emoji12]
No tak troche [emoji14] mialam 17lat jak zaszlam w ciążę [emoji6] teraz nowy partner i spokojnie razem mlodego wychowujemy [emoji6]

Jeszcze badan dokladniejszych nie robilam, jedynie usg, cytologia, badanie piersi (ze wzgledu na mlekotok, najprawdopodobniej winna prolaktyna ale jeszcze musze usg zrobic), gin zlecila narazie tsh, ft3,ft4, prolaktyna, progesteron itp,[emoji849]
Na sama mysl o badaniach robi mi sie slabo [emoji849]
Jeszcze tz musi pojsc na badanie nasienia.

A jak jest u Ciebie ?

Do góry