Z tymi niespodziankami tak już jest. Ja chciałam zrobić mężowi w tamtym roku na urodziny, a już kolejne urodziny w tym roku minęły a z niespodzianki dalej nici. Także MamaTonio nie jesteś samaJa robilam test 23 w 23 dc. Szalenstwo poprostu, ale chcialam staremu zrobic niespodzianke na dzien ojca. Niespodzianki nie bylo trzeba czekac...
reklama
reqiem
Fanka BB :)
Ojej dziekuje za pamiec [emoji4] moja mam nadzieje dobrze, za tydzień we wtorek mam wizyte i sie dowiem co i jak. Stresik jest nie powiem, że nie. A ostatnio same problemy [emoji853] jakaś fala szpitalna. Najpierw mój tato z rana - kartetka go zabrała i był w szpitalu na serce, równo tydzień później mój mąż na plecy, bo nie mógł wstać z kanapy i do szpitala, a wczoraj mój brat - zawał (ma 35lat) i miał operacje na bajpasy. Siedze i czekam na jakieś info bo nadal nic nie wiemy. Operacja trwała około 6h i skończyła sie w nocy.Wonderful, Reqiem meldujcie jak tam Wasze dzidzie, jak się czujecie?
Wonderful
Hej rośniemy. Wszystko dobrze. Niunia często kopie. 6.07 mam kolejną wizytę mam nadzieję, że pokaże ładnie co kryje na 100 % chociaż oba lekarze mówią że wygląda na dziewczynkę. U mnie już 23+3 strasznie szybko leci. Niedługo kompletowanie wyprawki [emoji7][emoji5][emoji5]Wonderful, Reqiem meldujcie jak tam Wasze dzidzie, jak się czujecie?
Wonderful
O matko, zdrówka dla całej rodzinki. Tylko Ty się nie denerwuj Niunia. Musi być dobrze. [emoji8]Ojej dziekuje za pamiec [emoji4] moja mam nadzieje dobrze, za tydzień we wtorek mam wizyte i sie dowiem co i jak. Stresik jest nie powiem, że nie. A ostatnio same problemy [emoji853] jakaś fala szpitalna. Najpierw mój tato z rana - kartetka go zabrała i był w szpitalu na serce, równo tydzień później mój mąż na plecy, bo nie mógł wstać z kanapy i do szpitala, a wczoraj mój brat - zawał (ma 35lat) i miał operacje na bajpasy. Siedze i czekam na jakieś info bo nadal nic nie wiemy. Operacja trwała około 6h i skończyła sie w nocy.
reqiem
Jejku faktycznie szybko leci, dopiero sie cieszylsmy kreskami na Twoim tescie a to juz druga połowa [emoji50] zreszta ja juz tez 11t . Jeszcze troche i II tr. [emoji50] juz bede spokojniesza wtedy tak mysle i mozr w koncu uwierze [emoji23]Hej rośniemy. Wszystko dobrze. Niunia często kopie. 6.07 mam kolejną wizytę mam nadzieję, że pokaże ładnie co kryje na 100 % chociaż oba lekarze mówią że wygląda na dziewczynkę. U mnie już 23+3 strasznie szybko leci. Niedługo kompletowanie wyprawki [emoji7][emoji5][emoji5]
Wonderful
Wierz wierz, ciesz się tym pięknym stanem. [emoji16] trzeba dbać o siebie i myśleć pozytywnie. [emoji6]Jejku faktycznie szybko leci, dopiero sie cieszylsmy kreskami na Twoim tescie a to juz druga połowa [emoji50] zreszta ja juz tez 11t . Jeszcze troche i II tr. [emoji50] juz bede spokojniesza wtedy tak mysle i mozr w koncu uwierze [emoji23]
Oj to faktycznie poważna sytuacja. Trzymamy kciuki za całą Waszą rodzinę żeby było dobrze. Postaraj się nie denerwować żeby dziecku nie zaszkodzić. Wiem, łatwo się mowiOjej dziekuje za pamiec [emoji4] moja mam nadzieje dobrze, za tydzień we wtorek mam wizyte i sie dowiem co i jak. Stresik jest nie powiem, że nie. A ostatnio same problemy [emoji853] jakaś fala szpitalna. Najpierw mój tato z rana - kartetka go zabrała i był w szpitalu na serce, równo tydzień później mój mąż na plecy, bo nie mógł wstać z kanapy i do szpitala, a wczoraj mój brat - zawał (ma 35lat) i miał operacje na bajpasy. Siedze i czekam na jakieś info bo nadal nic nie wiemy. Operacja trwała około 6h i skończyła sie w nocy.
To fajnie. Ależ ten czas szybko leci.Hej rośniemy. Wszystko dobrze. Niunia często kopie. 6.07 mam kolejną wizytę mam nadzieję, że pokaże ładnie co kryje na 100 % chociaż oba lekarze mówią że wygląda na dziewczynkę. U mnie już 23+3 strasznie szybko leci. Niedługo kompletowanie wyprawki [emoji7][emoji5][emoji5]
reklama
jolancik
Oby wszystko było dobrze, zdrowia dla rodzinki i kciuki za Twoje maleństwo.Ojej dziekuje za pamiec [emoji4] moja mam nadzieje dobrze, za tydzień we wtorek mam wizyte i sie dowiem co i jak. Stresik jest nie powiem, że nie. A ostatnio same problemy [emoji853] jakaś fala szpitalna. Najpierw mój tato z rana - kartetka go zabrała i był w szpitalu na serce, równo tydzień później mój mąż na plecy, bo nie mógł wstać z kanapy i do szpitala, a wczoraj mój brat - zawał (ma 35lat) i miał operacje na bajpasy. Siedze i czekam na jakieś info bo nadal nic nie wiemy. Operacja trwała około 6h i skończyła sie w nocy.