reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny trzymam za Was kciuki by Wam się udało :) Ja na razie mam przerwę w staraniach. Chociaż wyniki męża ciut się poprawiły. Miesiąc temu nie było nadziei a teraz androlog stwierdził że szanse mamy. Przepisał lek i witaminy i za 3 mies. kontrola. Jak będzie dobrze to październik/listopad podejdziemy do inseminacji. Mówił by spróbować ze 3 razy a potem ivf. A że zaczynają się wakacje to spróbuje trochę wyluzować ;)

To dobra wiadomość :) jest się z czego cieszyć.

reklama
Dziewczyny trzymam;) za Was kciuki by Wam się udało :) Ja na razie mam przerwę w staraniach. Chociaż wyniki męża ciut się poprawiły. Miesiąc temu nie było nadziei a teraz androlog stwierdził że szanse mamy. Przepisał lek i witaminy i za 3 mies. kontrola. Jak będzie dobrze to październik/listopad podejdziemy do inseminacji. Mówił by spróbować ze 3 razy a potem ivf. A że zaczynają się wakacje to spróbuje trochę wyluzować ;)
W takim razie życzę miłych wakacji ;)

No i to jest świetna wiadomość [emoji4] niech łyka witaminki, unika goracych kapieli i ciasnych gatek i po wakacjach armia po reaktywacji zdziała cuda [emoji16]
Dzięki bardzo, no mam nadzieję że będzie dobrze. A teraz siedze ze szwagierką i mamy babski wieczór ;) bo mąż w pracy :/ Jutro wieczór z przyjaciółką ;)

Malina a moze owu idzie z tego niedroznego i dlatego nic nie wychodzi.
3 lipca idę na monitoring by sprawdzić czy faktycznie będzie ovu po drożnej stronie bo do tej pory mialam zawsze po niedrożnej, ale monitoring był w lutym, kwietniu i czerwcu, akurat co 2 m-c i trafiało na lewą stronę.

Ostatnia edycja:
Ja robilam test 23 w 23 dc. Szalenstwo poprostu, ale chcialam staremu zrobic niespodzianke na dzien ojca. Niespodzianki nie bylo trzeba czekac...

reklama
Do góry