reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
:( Ja kochana miałam z tego samego jajnika owu co miałam torbiel, 2 cykl ten sam jajnik. Także nie załamuj się [emoji17] Musisz zacząć myśleć pozytywnie i nie dołować się.
Ja tez mialam wiecznie owu prawego, co nie poszlam to prawy i prawy i to co miesiac wiec nie ma reguły, ze na zmiane sa owulki [emoji4] a jak jestes czyms stymulowana to szansa, ze beda po obu stronach

No właśnie to miałam ci pisać masz objawy cycki nabrzmiały Brzuch pobolewa a to najważniejsze a poza tym są niektóre marki testów które po prostu tak wychodzą
Trzymam kciuki

Dobra dziewczyny. Co ma być to będzie. Wierze w objawy i w to ze kropek zostanie ze mną chociaż do 1 usg [emoji7]
Arte trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Porownywanie testow jest niemiarodajne bo wystarczy ze masz inne stezenie moczu bo mniej pilas lub wiecej pilas
Poczekaj i wierz..
Wiara czyni cuda [emoji110][emoji110][emoji110]

Nie jestem niczym stymulowana. W lutym i w kwietniu miałam ovu z lewej strony, więc podejrzewam że co m-c na zmianę. Wiem że może być tylko z lewego. Od kolejnego cyklu będę monitorować ovu żeby wiedzieć bo nie chcę sie starać na oślep. Chociaż czytałam że czasem ovu jest po niedrożnej stronie i jest ciąża

Nie jestem niczym stymulowana. W lutym i w kwietniu miałam ovu z lewej strony, więc podejrzewam że co m-c na zmianę. Wiem że może być tylko z lewego. Od kolejnego cyklu będę monitorować ovu żeby wiedzieć bo nie chcę sie starać na oślep. Chociaż czytałam że czasem ovu jest po niedrożnej stronie i jest ciąża
Mozesz tez miec owulacje tylko z jednego jajnika
Ja tak mam z lewego co miesiac a prawy spi [emoji58]

Dziękuje za dobre słowo [emoji5]nie dopuszczam do siebie złych myśli. Czekam na wyniki hcg i 4 czerwca usg. Wierze w mojego kropka, zwłaszcza ze mam objawy [emoji4]
Kiedy będziesz miała wyniki bety? Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Do góry