reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

4 czerwca wizyta... nie wiem czy nie za wcześnie. 5 maja miałam iui. Mówiła ze 5 tyg po iui. Chyba coś namieszałem bo liczyłam tygodniami a teraz jak patrzę to wychodzi miesiąc po inseminacji. No ale nic zobaczymy...
No już będzie coś widać [emoji6] A jak samopoczucie?

reklama
Aj dziewczyny nie umiem sobie od wczoraj miejsca znaleźć chodzę taka podłamana że pewnie znów się nie udało. Dziś 20 dc jeszcze 4 lub 6 i przyjdzie zapewne okres. Nie wiem co robić jeszcze żeby w tą ciążę zajść w tym miesiącu nie próżnowaliśmy od 7 dnia cyklu kochalismy się co drugi dzień. Nie wiem gdzie jest problem. Chyba w mojej głowie. A myślałam że w drugą ciążę zajdę w 1 cyklu a my staramy się juz 7 miesięcy

Aj dziewczyny nie umiem sobie od wczoraj miejsca znaleźć chodzę taka podłamana że pewnie znów się nie udało. Dziś 20 dc jeszcze 4 lub 6 i przyjdzie zapewne okres. Nie wiem co robić jeszcze żeby w tą ciążę zajść w tym miesiącu nie próżnowaliśmy od 7 dnia cyklu kochalismy się co drugi dzień. Nie wiem gdzie jest problem. Chyba w mojej głowie. A myślałam że w drugą ciążę zajdę w 1 cyklu a my staramy się juz 7 miesięcy
Spokojnie, na prawde takie myślenie nie pomaga [emoji4] musisz wierzyć, ze sie uda, jak nie teraz to za miesiac, za dwa. Uwierz mi sa tu osoby, ktore latami aie staraja i tez maja chwile załamania, ale podnosza sie i walcza dalej. Myśl pozytywnie ! [emoji8][emoji8]

Dziewczyny byłam dziś u rodzinnego po skierowanie na badanie krwi, także dostałam skierowanie na tsh, t4 i t3, jakieś przeciwciała tarczycowe tsi (nie wiem jaki odpowiednik w pl) plus do tego hcg [emoji7]
Minus tego ze tydzień czekania na wyniki .... ale dam radę wystarczy mi przed wizyta [emoji5]

Dodatkowo zwiększył mi dawke eurhyroxu do 62,5 z 50

Mogę się tez już umówić do tutejszego endokrynologa.

reklama
u mnie 24 dc i chyba ovu nie było bo temperatura skakała, ale w tym cyklu mialam hsg i Fentanyl mi podawali, więc to pewnie przez to, 2 dni po tym odchorowałam więc może i lepiej że w tym cyklu nic nie będzie. Mam tylko prawy jajowód drożny i chyba teraz po tej drożnej stronie była ovu ( w tamtym m-cu była z lewego jajnika) więc jeśli idzie na przemian to i przyszły cykl stracony
:( Ja kochana miałam z tego samego jajnika owu co miałam torbiel, 2 cykl ten sam jajnik. Także nie załamuj się [emoji17] Musisz zacząć myśleć pozytywnie i nie dołować się.

Do góry