reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wiem kochana rozumiem. [emoji17] Właśnie zaczęłaś nowy cykl? Mam nadzieję, że ten cykl u Ciebie będzie szczęśliwy [emoji8] Ja też mam tak, że płacze bo u mnie też problem jest u mnie i już tyle przepłakałam, że nie zajdę w ciążę za szybko
4 czerwca idę do lekarza sprawdzić z której strony będzie ovu, u mnie drożna tylko prawa strona, zobaczymy z której strony będzie. Też już sama nie wiem co mam robić bo na początku przyszłego roku skończę 35 lat i czas ucieka, zastanawiam się nad iui oczywiście jeśli w ogóle prawy jajnik działa. Szkoda gadać

reklama
4 czerwca idę do lekarza sprawdzić z której strony będzie ovu, u mnie drożna tylko prawa strona, zobaczymy z której strony będzie. Też już sama nie wiem co mam robić bo na początku przyszłego roku skończę 35 lat i czas ucieka, zastanawiam się nad iui oczywiście jeśli w ogóle prawy jajnik działa. Szkoda gadać
To zobaczysz jak będzie. Co lekarz powie. A dobrego masz lekarza? Nie załamuj się. Wiem, że ciężko mówić. Ile się już staracie?

To zobaczysz jak będzie. Co lekarz powie. A dobrego masz lekarza? Nie załamuj się. Wiem, że ciężko mówić. Ile się już staracie?
Teraz 14 cykl starań będzie. Lekarka dobra, okaże się czy mi pomoże. Czas ucieka, a dziecka brak. A w rodzinie same małe dzieci... Wierzę że w końcu nam wszystkim na forum uda się i zostaniemy matkami

Teraz 14 cykl starań będzie. Lekarka dobra, okaże się czy mi pomoże. Czas ucieka, a dziecka brak. A w rodzinie same małe dzieci... Wierzę że w końcu nam wszystkim na forum uda się i zostaniemy matkami
Mój dopiero 2-gi [emoji53] To najważniejsze, że masz dobrego lekarza. Nie mów tak kochana, nic Ci nie ucieka, nie możesz tak myśleć. Ja też tak mam, w rodzinie dzieci i sama już bym chciała mieć ale wszystkiego mieć nie można od razu [emoji53]

Jest tu ktoś po owulacji? "Udanej". Bo nie wiem kogo zapytać już. Bo pierwszy raz tak się czuje po owulacji.

Bo ostatnią owulacje miałam swoją na początku roku. I to jest w sumie pierwsza od kilku miesięcy i nigdy tak nie miałam.

I pierwszy raz tyle dni po owulacji bo już jest ok 5-6 dni a ja cały czas czuje jak mnie mrowi w jajnikach naprzemiennie. Ale bardziej z prawego gdzie była owulacja. Mam lekki obrzęk piersi też pierwszy raz. Pieką mnie. Nie wiem czemu [emoji53] Nie wiem czy to normalne po owulacji, bo nie miałam tak nigdy a nawet jeśli to nie pamiętam już bo dawno jej nie było

Bo ostatnią owulacje miałam swoją na początku roku. I to jest w sumie pierwsza od kilku miesięcy i nigdy tak nie miałam.

I pierwszy raz tyle dni po owulacji bo już jest ok 5-6 dni a ja cały czas czuje jak mnie mrowi w jajnikach naprzemiennie. Ale bardziej z prawego gdzie była owulacja. Mam lekki obrzęk piersi też pierwszy raz. Pieką mnie. Nie wiem czemu [emoji53] Nie wiem czy to normalne po owulacji, bo nie miałam tak nigdy a nawet jeśli to nie pamiętam już bo dawno jej nie było
A to przypadkiem nie ciąża?

Hmm piersi nie kojarze zebym miala jakies inne, zaczely bolec tak jak zawsze przed planowanym @, ale tak tydzien po owulacji dosc mocno ciagnal mnie lewy jajnik z ktorego była owulka. Trwało to z trzy dni i był to "ból" zupełnie inny zwykle przy owulacji. Pamietam, ze pomyslalam wtedy przez moment, ze moze coś sie tam dzieje [emoji4] i faktycznie.

reklama
A to przypadkiem nie ciąża?
Nieee haha kochana [emoji23] Za szybko [emoji134] Owulacje miałam dopiero potwierdzoną monitoringiem. Jest dopiero 5-6 dni po owu aktualnie. Pisałam Wam, że miałam mieć właśnie w tym cyklu monitoring. Przyszlam w 11 dc i już było po owu. Ale liczę na ciążę bo współżyliśmy 2-3 dni przed i po owu niecały dzień. [emoji53] Jak się nie uda to trudno, trzeba próbować dalej [emoji17]

Ale tak coś dziwnie Nigdy tak nie miałam podczas owulacji i tym bardziej po chwile, takich objawów.

Hmm piersi nie kojarze zebym miala jakies inne, zaczely bolec tak jak zawsze przed planowanym @, ale tak tydzien po owulacji dosc mocno ciagnal mnie lewy jajnik z ktorego była owulka. Trwało to z trzy dni i był to "ból" zupełnie inny zwykle przy owulacji. Pamietam, ze pomyslalam wtedy przez moment, ze moze coś sie tam dzieje [emoji4] i faktycznie.
Mnie właśnie boli od owulacji cały czas ten jajnik z którego była owulacja, czasami w drugim. [emoji17][emoji134] A piersi mi właśnie chwile po owu tak coś zaczęły się powiększać. Najpierw mrowienie lekkie, potem delikatne powiększenie taki obrzęk. No i dziś już taki troszkę większy obrzęk. Są pełniejsze. Może to objawy poowulacyjne ale pierwszy raz takie mam, zeświruje [emoji23]

Ale cycki mam jak armaty! Haha [emoji28] jakiś plus tego chociaż [emoji23][emoji134] A tak narzekałam ostatnio właśnie, że jakieś takie małe są [emoji23]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry