reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nie dziś nie robiłam [emoji5] zrobię jutro albo za jakiś czas. Nie chce się stresować jeśli nie będzie ciemniec. Rodzi to u mnie paraliż
Będzie ciemnieć będzie [emoji39] tej Ale tam u Ciebie to się w ciazy l4 dostaje? Czy dalej będziesz walić nocki etc ?

Nie tu nie ma. Ciaza to nie choroba. Mogę isc na wolne ale nie płatne. Chyba od 16 tyg można coś pokombinować z tutejsza instytucja wysyłająca na zwolnienia chorobowe jak się udowodni ze nie mogę wykonywać danego zajęcia. Jeśli okaże się ze bliźniaki to może jakoś to można przyspieszyć.

Edit dodatkowo można to przyspieszyć jeśli faktycznie warunki pracy w odlewni aluminium staną się groźne to mi albo zapewnia inne stanowisko albo pójdę na chorobowe i wtedy płatne.

Nie tu nie ma. Ciaza to nie choroba. Mogę isc na wolne ale nie płatne. Chyba od 16 tyg można coś pokombinować z tutejsza instytucja wysyłająca na zwolnienia chorobowe jak się udowodni ze nie mogę wykonywać danego zajęcia. Jeśli okaże się ze bliźniaki to może jakoś to można przyspieszyć.

Edit dodatkowo można to przyspieszyć jeśli faktycznie warunki pracy w odlewni aluminium staną się groźne to mi albo zapewnia inne stanowisko albo pójdę na chorobowe i wtedy płatne.
A czym sie tam w ogole zajmujesz ?

reklama
Arte no najgorsze masz te zmiany chyba co ?

Regiem A Ty jaki plan ?
Ja pracuje na stoisku z lakierami semilac i sprzedaje, poki sie bede dobrze czuła to chce pracowac bo mam premie fajna od sprzedazy a tak to tylko goła najnizsza. A praca jest lekka wiec spoczko. Po 12h co drugi dzień. Na razie nic nie gadam bo ledwo dostałam umowe o prace. No i czekam na wizyte jak potwierdzi, ze wszystko ok to wtedy bede myslec czy powiedziec juz czy poczekac.

Do góry