Wonderful
Fanka BB :)
Robiłaś dzisiaj testa?No dlatego pewnie za miesiąc najszybciej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłaś dzisiaj testa?No dlatego pewnie za miesiąc najszybciej
Robiłaś dzisiaj testa?
Będzie ciemnieć będzie [emoji39] tej Ale tam u Ciebie to się w ciazy l4 dostaje? Czy dalej będziesz walić nocki etc ?Nie dziś nie robiłam [emoji5] zrobię jutro albo za jakiś czas. Nie chce się stresować jeśli nie będzie ciemniec. Rodzi to u mnie paraliż
No wlasnie, z tego co wiem to kobiety w ciazy w Polsce nie moga nocek robic, tam nie ma czegos takiego?Będzie ciemnieć będzie [emoji39] tej Ale tam u Ciebie to się w ciazy l4 dostaje? Czy dalej będziesz walić nocki etc ?
To zdecydowanie może nie być łatwe...No wlasnie, z tego co wiem to kobiety w ciazy w Polsce nie moga nocek robic, tam nie ma czegos takiego?
A czym sie tam w ogole zajmujesz ?Nie tu nie ma. Ciaza to nie choroba. Mogę isc na wolne ale nie płatne. Chyba od 16 tyg można coś pokombinować z tutejsza instytucja wysyłająca na zwolnienia chorobowe jak się udowodni ze nie mogę wykonywać danego zajęcia. Jeśli okaże się ze bliźniaki to może jakoś to można przyspieszyć.
Edit dodatkowo można to przyspieszyć jeśli faktycznie warunki pracy w odlewni aluminium staną się groźne to mi albo zapewnia inne stanowisko albo pójdę na chorobowe i wtedy płatne.
Rozumiem. To czekam na kolejny. [emoji5]Nie dziś nie robiłam [emoji5] zrobię jutro albo za jakiś czas. Nie chce się stresować jeśli nie będzie ciemniec. Rodzi to u mnie paraliż
Ja pracuje na stoisku z lakierami semilac i sprzedaje, poki sie bede dobrze czuła to chce pracowac bo mam premie fajna od sprzedazy a tak to tylko goła najnizsza. A praca jest lekka wiec spoczko. Po 12h co drugi dzień. Na razie nic nie gadam bo ledwo dostałam umowe o prace. No i czekam na wizyte jak potwierdzi, ze wszystko ok to wtedy bede myslec czy powiedziec juz czy poczekac.Arte no najgorsze masz te zmiany chyba co ?
Regiem A Ty jaki plan ?