reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Za to u mnie kiepsko. Wyniki męża trochę się pogorszyły. Musi zbadać hormony i czeka go test MAR. Za 3 tygodnie z powrotem do androloga i wtedy jak coś wyjdzie wdroży leczenie. Także wiecie.... Ja tu sterydy, hormony łykam i pewnie niepotrzebnie :hmm:
Jolancik trzymaj się. U mnie też szału nie ma. Chociaż mój mąż ma dobre wyniki, ale co to da jak mam świadomość że nie mogę mieć dzieci. Z tym jednym drożnym jajowodem to szanse zmalały o 50% a po tym hsg to nie wiem czy owulacjia była bo tak tempka skakała. Nie wiem czy laparo, czy iść na inseminację bo na początku przyszłego roku skończę 35 lat...

reklama
Powiedziałam mężowi ze jak zacznę myśleć czarne scenariusze to ma mi je wyperswadować [emoji4]

Tak swoją droga wam tez nie pokazują się na aplikacji powiadomienia??
Powiedz mu żeby Ci wtedy trzasnol hehe [emoji6] zrób jeszcze za kilka dni testa dla pięknych kresek [emoji39] to kiedy do gin ?

Mój mąż mówi żebym w poniedziałek poszła jeszczce raz na bete. Sama nie wiem co myślicie?

reklama
Do góry