reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejo, Ja aż tak bardzo nie, ale wczoraj już mówię koniec tego dobrego i rano kanapeczki z rukolą i kiełkami, na obiad indyk, a później siedzę i co? Do kawy oczywiście serniczek mamusi haha [emoji23]
Ja w tym miesiącu wstrzeliłam się w punkt, robiłam testy owulacyjne i w piątek i sobotę były dwie krube krechy, a niedziele już slably. Akurat się przytulaliśmy w te dni. Jestem obstawiona witaminami, acard itp. Zobaczymy czy się uda [emoji4][emoji4]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też testy owu w piątek i w sobote pozytywne :) Tylko że ja jeszcze miałam pregnyl w piątek rano. Teraz łykam selen, cynk i ovarin.

reklama
Śniło mi się dzisiaj w nocy ze jestem w ciąży, miałam już spory brzuch... Ach te sny... zazwyczaj są odwrotnością... :( :( no i miałam mieć synka i myśleliśmy nad imieniem :)
Jeszcze tydzień oczekiwania...

Jolancik a mi się wczoraj śniło że urodziłam jakiegos wcześniaka [emoji1] wcale o tym już nie myślę a w głowie jednak siedzi dalej [emoji4]

Requiem a nóż... Ile dni po owu ? Ja dziś cierpię bo boli mnie od 2h prawe jajo ...

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Jolancik a mi się wczoraj śniło że urodziłam jakiegos wcześniaka [emoji1] wcale o tym już nie myślę a w głowie jednak siedzi dalej [emoji4]

Requiem a nóż... Ile dni po owu ? Ja dziś cierpię bo boli mnie od 2h prawe jajo ...

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Mi się śniło że miałam rodzić, rozwarcie było a skurczy brak. [emoji16][emoji16]

No jakoś w piątek/sobote owulka byla.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Jakaś pełnia była czy co ?

Ja od kilku dni mam koszmary. Dziś np zabijałam zombie....no masakra jakaś i do tego nie wysypiam się w ogóle i faktycznie wyglądam jak taki zombiak

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od kilku dni mam koszmary. Dziś np zabijałam zombie....no masakra jakaś i do tego nie wysypiam się w ogóle i faktycznie wyglądam jak taki zombiak

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nieźle!
Arte a jak iui -jak wrażenia?bolalo ?
Ile dni jesteś po ?
Przeczucia są:),?

reklama
Arte trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Reqiem za Ciebie też [emoji110][emoji110]
Jolancik [emoji110][emoji110]

Ja sie umowilam na zatydzien na pierwsze usg. Zobaczymy co totam sie dzieje. Czy jest owu czy nie ma [emoji58]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry