No byc może.Odstaw go i zobaczysz. Być może inofem nie jest stworzony dla Ciebie :/
Hormony w ostatnich wynikach mialam ok.
Odstawie i zobacze co tam bedzie dalej sie dzialo.
"Mała nadzieja to ta, która wciąż się zaczyna."
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No byc może.Odstaw go i zobaczysz. Być może inofem nie jest stworzony dla Ciebie :/
U nas też troszkę nasienie szwankuje bo problem z ruchliwością ale ogólnie nie jest źle.Że staram się tyle lat [emoji6] akurat u mnie wszystko jest książkowe [emoji52] my mamy problem słabego nasienia i kiepskiej morfologii [emoji6]
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
A czy poza tym do picia bierzesz jeszcze jakieś witaminy, suplementy? Bo osobiście biorę tabl. Ovarin chociaż też zawierają inozytol, ale chyba w mniejszej ilości niż ten inofem, dodatkowo ovarin ma witaminę D, B5, B6, B12 i kwas foliowy.No byc może.
Hormony w ostatnich wynikach mialam ok.
Odstawie i zobacze co tam bedzie dalej sie dzialo.
"Mała nadzieja to ta, która wciąż się zaczyna."
Łykam jeszcze tylko zestaw wit dla kobiet .A czy poza tym do picia bierzesz jeszcze jakieś witaminy, suplementy? Bo osobiście biorę tabl. Ovarin chociaż też zawierają inozytol, ale chyba w mniejszej ilości niż ten inofem, dodatkowo ovarin ma witaminę D, B5, B6, B12 i kwas foliowy.
U nas przy ostatniej iui wybrali sporo ale własnie nie chciały zbytnio fikac choć je tam.podkrecili ... teraz przez m wypije energetyka albo co [emoji23] i zobaczymy....U nas też troszkę nasienie szwankuje bo problem z ruchliwością ale ogólnie nie jest źle.
Ja w tym cyklu clo ,inofem 2x1 ,koenzym q10 ,wiesiolek ,dong , acard i zioła pijemy ...A czy poza tym do picia bierzesz jeszcze jakieś witaminy, suplementy? Bo osobiście biorę tabl. Ovarin chociaż też zawierają inozytol, ale chyba w mniejszej ilości niż ten inofem, dodatkowo ovarin ma witaminę D, B5, B6, B12 i kwas foliowy.
Anulka robilam badania i to calkiem niedawno i wsio bylo w normie.Dobry .... jak mija niedziela?
Ale naprodukowalyscie [emoji6]
U mnie dziś jajco 22mm i śluz płodny się pojawił... o 18 robię zastrzyk i robimy iui na peknietym pęcherzyku ....
Moje chłopaki pojechaly pograć w ping ponga bo młody ma teraz fazę [emoji6] więc mam godzinkę ciszy na chacie ...
Mania może faktycznie inofem na Ciebie kiepsko działa... a Ty prolaktyne i progesteron badalas?
Sosenka jak tam?
Ness zdrówka dla Gabsona [emoji8]
Arte jak tam ? Ja mam iui we wtorek ... czekamy 36h od podania zastrzyku ... nawet ginka mi zaproponowala l4 na 3-4 dni jakbym chciała [emoji6]
Regiem jak u was ?
Wonder to już się byczysz na zwolnieniu co [emoji39]?
Kurcze pisze i nie widzę waszych wpisów i zapomnialam komu co jeszcze .... Idę poczytać....
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Dobry .... jak mija niedziela?
U mnie dziś jajco 22mm i śluz płodny się pojawił... o 18 robię zastrzyk i robimy iui na peknietym pęcherzyku ....
Moje chłopaki pojechaly pograć w ping ponga bo młody ma teraz fazę [emoji6] więc mam godzinkę ciszy na chacie ...
Arte jak tam ? Ja mam iui we wtorek ... czekamy 36h od podania zastrzyku ...
Tak bycze się na zwolnieniu [emoji16] odpoczywam dużo, całe szczęście, że nie musiałam wylazic w ten mróz. Anulka trzymam mocno kciuki [emoji8][emoji8] dzialacie też naturalnie?Dobry .... jak mija niedziela?
Mania może faktycznie inofem na Ciebie kiepsko działa... a Ty prolaktyne i progesteron badalas?
Sosenka jak tam?
Ness zdrówka dla Gabsona [emoji8]
Arte jak tam ? Ja mam iui we wtorek ... czekamy 36h od podania zastrzyku ... nawet ginka mi zaproponowala l4 na 3-4 dni jakbym chciała [emoji6]
Regiem jak u was ?
Wonder to już się byczysz na zwolnieniu co [emoji39]?
Kurcze pisze i nie widzę waszych wpisów i zapomnialam komu co jeszcze .... Idę poczytać....