reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tak bycze się na zwolnieniu [emoji16] odpoczywam dużo, całe szczęście, że nie musiałam wylazic w ten mróz. Anulka trzymam mocno kciuki [emoji8][emoji8] dzialacie też naturalnie?
No raczej nie bo nie wiem czy nazbiera naboje na wtorek [emoji23]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
U mnie nadal czarne/ brązowe plamienia, brzuch nie boli... czuje się w sumie nieciazowo... objawy minęły. Jutro robię betę i się okaże czy rośnie czy spada ...
A niedziele mam ciekawa... na SORZE ... dłuższa historia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie nadal czarne/ brązowe plamienia, brzuch nie boli... czuje się w sumie nieciazowo... objawy minęły. Jutro robię betę i się okaże czy rośnie czy spada ...
A niedziele mam ciekawa... na SORZE ... dłuższa historia

Coś ty ale to nie z Tobą?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Na szczęście nie... brat męża. Szkoda słów bo aż wstyd ... już jest w domu wyjeżdżamy do domu.

Dobry .... jak mija niedziela?
Ale naprodukowalyscie [emoji6]

U mnie dziś jajco 22mm i śluz płodny się pojawił... o 18 robię zastrzyk i robimy iui na peknietym pęcherzyku ....

Moje chłopaki pojechaly pograć w ping ponga bo młody ma teraz fazę [emoji6] więc mam godzinkę ciszy na chacie ...

Mania może faktycznie inofem na Ciebie kiepsko działa... a Ty prolaktyne i progesteron badalas?

Sosenka jak tam?

Ness zdrówka dla Gabsona [emoji8]

Arte jak tam ? Ja mam iui we wtorek ... czekamy 36h od podania zastrzyku ... nawet ginka mi zaproponowala l4 na 3-4 dni jakbym chciała [emoji6]

Regiem jak u was ?

Wonder to już się byczysz na zwolnieniu co [emoji39]?

Kurcze pisze i nie widzę waszych wpisów i zapomnialam komu co jeszcze .... Idę poczytać....

No ja wczoraj i przedwczoraj śluzu pelnoo, już dawno nie było aż tyle i takiej jakości hehe. A nic nie biorę, oprócz kwasu. [emoji50]A dzisiaj plemienia okolowulacuje, tzn taka jasna krew na papierze, nie za dużo. Takze sztos owulka [emoji16]
Podziałane, zobaczymy, może akurat [emoji16][emoji16]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

No ja wczoraj i przedwczoraj śluzu pelnoo, już dawno nie było aż tyle i takiej jakości hehe. A nic nie biorę, oprócz kwasu. [emoji50]A dzisiaj plemienia okolowulacuje, tzn taka jasna krew na papierze, nie za dużo. Takze sztos owulka [emoji16]
Podziałane, zobaczymy, może akurat [emoji16][emoji16]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo. To trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

"Mała nadzieja to ta, która wciąż się zaczyna."

I to by było na tyle z mojej siedmiotygodniowej ciąży... zaczęłam właśnie krwawić. Odstawiłam dupka i luteinę. Im szybciej się to skonczy, tym szybciej drugie iui.

[emoji25]

reklama
I to by było na tyle z mojej siedmiotygodniowej ciąży... zaczęłam właśnie krwawić. Odstawiłam dupka i luteinę. Im szybciej się to skonczy, tym szybciej drugie iui.

[emoji25]

O jejciu [emoji45]
Przykro mi bardzo [emoji45][emoji45]

"Mała nadzieja to ta, która wciąż się zaczyna."

Do góry