reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

3% chyba nie pamiętam [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Anula jak usg?

km5shdge62j98pnh.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziś 11 dc i 18 mm jajo w lewym znowu,hmm prawy jakby nic ... w niedzielę o 18 zastrzyk [emoji39]

A jak u was ? :)

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Super to zaczynam trzymać kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Dziś 11 dc i 18 mm jajo w lewym znowu,hmm prawy jakby nic ... w niedzielę o 18 zastrzyk [emoji39]

No to super! To w pon iui?? A endometrium jakie zwykle masz przy 18mm. U mnie za każdym razem prawy działa a lewy śpi.

No u mnie pewnie jutro będziemy działać. I to chyba tyle. Owu jak nic dzisiaj była. Zastanawia mnie tylko fakt ze dziś niewiele co śluzu płodnego miałam a dzień wcześniej wręcz przeciwnie. W sumie do samego popołudni mnie brzuch bolał a teraz już cisza. Także jutro jeszcze coś na szybko i to chyba na tyle i czekac.

km5shdge62j98pnh.png

No to super! To w pon iui?? A endometrium jakie zwykle masz przy 18mm. U mnie za każdym razem prawy działa a lewy śpi.

No u mnie pewnie jutro będziemy działać. I to chyba tyle. Owu jak nic dzisiaj była. Zastanawia mnie tylko fakt ze dziś niewiele co śluzu płodnego miałam a dzień wcześniej wręcz przeciwnie. W sumie do samego popołudni mnie brzuch bolał a teraz już cisza. Także jutro jeszcze coś na szybko i to chyba na tyle i czekac.

km5shdge62j98pnh.png

Arte szczyt śluzu nie jest w sama owulke tylko przed

"Mała nadzieja to ta, która wciąż się zaczyna."

Anula [emoji110][emoji110][emoji110]

U mnie tez tylko lewy jajnik pracuje prawy spi

U mnie dzisiaj szczyt śluzu(chyba) brzuch boli, jajnik chyba lewy się obudził bo zawsze prawy działa. Libido wysokie, tylko co z tego jak wczoraj mój emek zasnął a dzisiaj się pokłóciliśmy i pewnie znowu nic z tego.
Sama se dziecka nie zrobię [emoji23][emoji23]
Co za los, grube pieniądze się wydaje na IUI, leki i lekarzy, a jak wypada piękna naturalna owu to w małżeństwie nie tak.
Cóż. Życie. Nikt nie mówił że będzie łatwo [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie dzisiaj szczyt śluzu(chyba) brzuch boli, jajnik chyba lewy się obudził bo zawsze prawy działa. Libido wysokie, tylko co z tego jak wczoraj mój emek zasnął a dzisiaj się pokłóciliśmy i pewnie znowu nic z tego.
Sama se dziecka nie zrobię [emoji23][emoji23]
Co za los, grube pieniądze się wydaje na IUI, leki i lekarzy, a jak wypada piękna naturalna owu to w małżeństwie nie tak.
Cóż. Życie. Nikt nie mówił że będzie łatwo [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Och skad ja to znam...
Dokładnie...życie...
I nikt nie mówil ze bedzie łatwo [emoji6]

Do góry