reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Gratulacje! A Ty nie wierzyłas [emoji8]

km5shdge62j98pnh.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, masz racje, bo objawy mi ustąpiły... teraz w ogóle się nie czuje ani ciążowo ani na okres. Mam nadzieje ze teraz będzie tylko lepiej

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak tam Laski początek tygodnia?

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze to u mnie tragedia. Nie dość że @ męczy temat to u mojego emka w pracy lipa się zaczyna robić, kasy nie wyplacili jeszcze całej za styczeń, auta nie psują i nie maja za co naprawiać i w ogóle nie wiadomo czy nie będzie musiał szukać nowej. I tak jak nie urok to sraczka. U mnie z praca się poukaldalo to zaś on. Odpuszczam sobie starania na parę cykli bo mam dość czekania na @, a raczej na jego brak, liczenia tych dni i szukania objawów. Nie chce wiedzieć kiedy mam owu, jedynie kwas biorę na wszelki wypadek. Także podczytuje Was z ukrycia i trzymam kciuki.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka - co u was słychać? Ja się toczę jakoś powoli. Wczoraj zsunęłam się ze schodów - biodro i kolano obite że ledwo chodzę, ale nic nie złamane i łepetyna cała XD Mi się @ spóźniała ale w końcu przylazła. Póki co odkładamy starania bo czekam na jedną narkozę i Emilka zaczęła świrować. Jak przez prawie 2 lata truła bułę że chce małą siostrzyczkę albo brata to teraz odwróciła się na pięcie i że ona chce być najmłodsza w rodzinie i nie chce więcej rodzeństwa... doszło do tego, że jej strach spowodował zaburzenia zasypiania i spanie u nas w łóżku. Więc jak jej powiedziałam, że nie będzie dzidziusia (przynajmniej na razie ale o tym wiedzieć nie musi) to od 3 dni śpi u siebie i bez problemów :/ Po za tym naprawdę się zaczynam zastanawiać nad adopcją - 32 lata na karku i mam trzeci raz rodzić... zdrowie już nie to :p A tyle dzieci na świecie które nie mają nikogo :(

Szczerze to u mnie tragedia. Nie dość że @ męczy temat to u mojego emka w pracy lipa się zaczyna robić, kasy nie wyplacili jeszcze całej za styczeń, auta nie psują i nie maja za co naprawiać i w ogóle nie wiadomo czy nie będzie musiał szukać nowej. I tak jak nie urok to sraczka. U mnie z praca się poukaldalo to zaś on. Odpuszczam sobie starania na parę cykli bo mam dość czekania na @, a raczej na jego brak, liczenia tych dni i szukania objawów. Nie chce wiedzieć kiedy mam owu, jedynie kwas biorę na wszelki wypadek. Także podczytuje Was z ukrycia i trzymam kciuki.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie jak musisz to odpocznij, zerestartuj się i na pewno będzie lepiej. Z tą pracą faktycznie lipa straszna. Niech Twój już się lepiej rozgląda może się trafi coś ciekawego. [emoji6]

Hejka - co u was słychać? Ja się toczę jakoś powoli. Wczoraj zsunęłam się ze schodów - biodro i kolano obite że ledwo chodzę, ale nic nie złamane i łepetyna cała XD Mi się @ spóźniała ale w końcu przylazła. Póki co odkładamy starania bo czekam na jedną narkozę i Emilka zaczęła świrować. Jak przez prawie 2 lata truła bułę że chce małą siostrzyczkę albo brata to teraz odwróciła się na pięcie i że ona chce być najmłodsza w rodzinie i nie chce więcej rodzeństwa... doszło do tego, że jej strach spowodował zaburzenia zasypiania i spanie u nas w łóżku. Więc jak jej powiedziałam, że nie będzie dzidziusia (przynajmniej na razie ale o tym wiedzieć nie musi) to od 3 dni śpi u siebie i bez problemów :/ Po za tym naprawdę się zaczynam zastanawiać nad adopcją - 32 lata na karku i mam trzeci raz rodzić... zdrowie już nie to [emoji14] A tyle dzieci na świecie które nie mają nikogo :(
Dziwne, że nagle nie chce rodzeństwa. Może jej ktoś coś nagadal? Nastraszyl? Pewnie minie i się wszystko unormuje. Ty tam uważaj na siebie, a nie lotów że schodów Ci się zachciało. [emoji16]

Co tu taka cisza [emoji6]???

Meldować się!

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Do góry