reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Anuś powtórzysz betę ? Powtórz ..jest nadzieja. Pamiętaj, że zagnieżdżenie może trwać nawet 12 dni. Więc spokojnie w poniedziałek kolejna betka i będzie wiadomo.
Dziś powtórzyłam bo oczywiście musiałam [emoji6] beta spada ... także nie ma tematu .

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Dziś powtórzyłam bo oczywiście musiałam [emoji6] beta spada ... także nie ma tematu .

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
[emoji20][emoji20]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tam Wam niedziela mija?

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w taki oto sposób

1518977971-6959669b955a4f49-aaaaaa.jpeg
1518977980-28b0f4faed1d6293-aaaaaa.jpeg

A Ty jak się czujesz??

km5shdge62j98pnh.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry