Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś powtórzyłam bo oczywiście musiałam [emoji6] beta spada ... także nie ma tematu .Anuś powtórzysz betę ? Powtórz ..jest nadzieja. Pamiętaj, że zagnieżdżenie może trwać nawet 12 dni. Więc spokojnie w poniedziałek kolejna betka i będzie wiadomo.
Kuźwa Przykro mi kochanaDziś powtórzyłam bo oczywiście musiałam [emoji6] beta spada ... także nie ma tematu .
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
[emoji20][emoji20]Dziś powtórzyłam bo oczywiście musiałam [emoji6] beta spada ... także nie ma tematu .
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Jak tam Wam niedziela mija?
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Mniamm pycha. Ja dobrze są mdłości jak jestem glodna albo jak się najem, jestem śpiąca, cycki rosną i bolą więc się cieszę tymi objawami. [emoji16]U mnie w taki oto sposób
A Ty jak się czujesz??
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mniamm pycha. Ja dobrze są mdłości jak jestem glodna albo jak się najem, jestem śpiąca, cycki rosną i bolą więc się cieszę tymi objawami. [emoji16]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, że 26 go jak mam wizytę drugą.Kiedy serduszko usłyszysz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom