Artemida90
Fanka BB :)
Ja w piątek usg...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O której masz wizytę?A ja jutro się dowiem co dalej ... czy beta urosła ... albo spadła, odstawiam leki i czekam na ... wiadomo [emoji17]
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]A ja jutro się dowiem co dalej ... czy beta urosła ... albo spadła, odstawiam leki i czekam na ... wiadomo [emoji17]
Trzymam mocno [emoji110][emoji110][emoji110]A ja jutro się dowiem co dalej ... czy beta urosła ... albo spadła, odstawiam leki i czekam na ... wiadomo [emoji17]
Super gratulacje [emoji6][emoji6] niech rośnie ładnie. [emoji16]Beta 79. Za tydzień wizyta z usg. Wg lekarza wszystko jest ok i przyrost prawidłowy. Powtórzę ze tydzień temu było na poziomie 9,8 .... muszę ochłonąć bo jestem w szoku, spodziewałam się wyniku 0...
Beta 79. Za tydzień wizyta z usg. Wg lekarza wszystko jest ok i przyrost prawidłowy. Powtórzę ze tydzień temu było na poziomie 9,8 .... muszę ochłonąć bo jestem w szoku, spodziewałam się wyniku 0...