Artemida90
Fanka BB :)
Coś czuje ze u mnie będzie dużo pęcherzyków. Prawy jajnik rwie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak ! Kto jak nie ja [emoji6]? Miałam najgorzej na świecie , ale dałam rade ,idę dalej [emoji6] wciagnelam pierwsze clo , dziś przyszły zapasy z apteki- jest mocJa usg we wtorek.
Anula jak tam? Otrzepalas kolana ? [emoji8]
A jak ! Kto jak nie ja [emoji6]? Miałam najgorzej na świecie , ale dałam rade ,idę dalej [emoji6] wciagnelam pierwsze clo , dziś przyszły zapasy z apteki- jest moc
Arte oby było dorodne jajo! Trzymam kciuki!
Sosenka jak się czujesz? Opowiadaj.. byleby do wtorku! Trzymie kciuki i mocno wierzę w Twój cud [emoji7][emoji4]
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Jestem po ciąży pozamacicznej i strasznie się boję...
Ogólnie źle się czuje i nie wiem czy to ciąża czy urojenia [emoji17]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dwa dni wolnego w sobotę ostatni dzień do pracy przed zwolnieniem. [emoji16][emoji16]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom