reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka mam nadzieje ze to jest to;) jutro zrobie sikacza...

Jugo hehe no rozbieranie jest dobre[emoji6] ale wiesz te Facelle ma szkielko i kiepsko widac jak foto aie robi:/
Kochana jednak kupilas?;) ja w tym cyklu zaczelam pic;)
W smaku niejest zle;)
Jutro moze skocze na bete!
Ale gorzej z wynikami bo jesli pojade do labo co przez neta mi podadza zaplace 45zl, a do innego gdzie wersja papierkowa dam okolo 30zl...jutro postaram sie wyskoczyc.

Karola dziekuje;)
Wiesz wtedy cien cienia byl a nawet gorzej i wyszla po dluzszym czasie niz 5min.
Teraz pocieszenie ze zaczal praktycznie wychodzic;) no ale ten Pregnyl...

Paraplu ale piekne kreseczki!!!! Aaaaaa, po cichutku gratuluje;)

Ktoras pytala ile pecherzykow bylo, a wiec jeden;)

Xbum piekny kolor wlosow;)

reklama
Paraplu a nie odnaleziono cię [emoji12]

Juliaa będzie ciąża , oby , przepraszam , ze wspomniałam o tym zastrzyku , głupio mi [emoji17]

xbum: znaczy dobrze wybrałaś i dobrze zmieszałaś ;)

julia: kupiłam, bo już dawno o tym myślałam, a jakoś nie mogłam ostatecznie zamówić :/ Niech ładnie ciemnieje krecha!

Paraplu eee no ładny ! [emoji4]
Tylko mi przy jednym ciężko zostać na stale [emoji13]
Wyslalam ci zapro [emoji16]

Julia ale będzie , my tu wszystkie kciukasy za Ciebie trzymamy , no w końcu dwie styczniowki będą [emoji6]

Jugo hahaha brawo ja [emoji41] [emoji122]

Paraplu eee no ładny ! [emoji4]
Tylko mi przy jednym ciężko zostać na stale [emoji13]
Wyslalam ci zapro [emoji16]

Julia ale będzie , my tu wszystkie kciukasy za Ciebie trzymamy , no w końcu dwie styczniowki będą [emoji6]

Jugo hahaha brawo ja [emoji41] [emoji122]

Haha wlasnie widze cala palete kolorow :D

Ja raz mialam rudy ale po tygodniu wrocilam do swojego :)

Paraplu co ty nie aż taka cala nooo [emoji12]
Rudy no fajny kolorek ino strasznie się zmywa [emoji4]
Edit : mam całą rodzine w Kielcach ! [emoji16]

Paraplu co ty nie aż taka cala nooo [emoji12]
Rudy no fajny kolorek ino strasznie się zmywa [emoji4]

Mi wlasnie strasznie sie znywal, a ze ja jeszcze trenowalam plywanie i bylam czesto na basenie to chlor jeszcze bardziej niszczyl ten kolor.

Jeju spalam popoludniu 4 godziny a juz chce mi sie spac.
I 3 dzien kluje mnie podbrzusze. Mam nadzieje, ze to normalne.

EDIT:

No nie gadaj :)

Kocham Scyzorykowo <3

reklama
Paraplu normalne klucie podbrzusza i jajnikow [emoji6]
A mam noo , niedaleko
Konskich jak cos to ci da [emoji12]
To uciekaj spać , ja jeszcze muszę podłogę umyć [emoji48]

Edit : powycierane i w łożu !
P za godzinę będzie w domu a ja uciekam spać [emoji2]
Spokojnej nocy laseczki [emoji8]

Ostatnia edycja: