reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzięki dziewczyny.

Ja się naprawdę bardzo ciesze ze się wam udaje. Każda z nas na to zasługuje przecież. Trzymam za każdą kciuki i wierzę że będzie dobrze ale nie mogę wcale zapanować nad ukłuciem zazdrości :-/ to jest silniejsze ode mnie:-(

Paraplu ja się wstydzę tego że jestem zazdrosna i dlatego przepraszam.

reklama
Dzięki dziewczyny.

Ja się naprawdę bardzo ciesze ze się wam udaje. Każda z nas na to zasługuje przecież. Trzymam za każdą kciuki i wierzę że będzie dobrze ale nie mogę wcale zapanować nad ukłuciem zazdrości :-/ to jest silniejsze ode mnie:-(

Paraplu ja się wstydzę tego że jestem zazdrosna i dlatego przepraszam.

A bo nam wmawiaja, ze zazdrosc jest zla. Nie jest. Jak tak samo waznym uczuciem jak radosc czy smutek.
Zazdrosc jest zla jedynie wtedy kiedy przez nia cierpia osoby ktorym zazdroscisz. Kiedy obwiniasz te osoby za swoje nieszczescie.
Kiedy przyjaciolki moje sie zareczaly to z zazdrosci az sie poplakalam ale to nie ich wina przeciez. Powiedzialam im, ze zazdroszcze i gratuluje :)
Bo taka prawda, zazdroscilam cholernie!!! Ale to nie ich wina, ze moj byly byl jaki byl.

Takze jeszcze raz, nie przepraszaj.

Ogromnie 3mam kciuki za Was wszystkie!!!

Paraplu świetnie powiedziane :)
Tynkus w zupełności Cie rozumiem. Tez bym chciała już teraz być w ciazy cieszyć się i martwić o inne rzeczy. Czasem wracam myślami do tego jakby moje dziecko miało już 7 mc gdybym nie poronila... Złość i żal nie do opisania... Ale nic juz nie poradzę. Trzeba żyć dalej i mieć nadzieję że wszystko się jeszcze skończy tak jak marzymy. Widocznie taka mamy drogę. I musimy sobie radzić.

A ja zamiast dwoma kreseczkami , pochwale Wam się moim nowym kolorem [emoji16]
1462911427839.jpg

Załączniki

• 1462911427839.jpg
    1462911427839.jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 129
Kruczyca mrrr no już mi się bardziej podoba niż był [emoji4]
Tylko to takie od razu po suszeniu efekt będzie wow jak wyprostuje [emoji16]
Dziękuje [emoji8]
Nudzilo mi się a , ze w bied promocja na farby to zaryzykowalam sama [emoji23]

Edit : Paraplu moja glowa juz wszystkie kolory miała [emoji16]

Ja to póki co daje włosom spokoj bo coś czuję że kolejna farba zeszlaby razem z włosami ;) ale na szczęście jeszcze mi się moje nie znudziły. Tylko bym sciela ale nie będę już taka głupia :D

reklama
Kruczyca moje po farbowaniu sa w bardzo zaplakanym stanie , ale max 5 dni i są jak nowo narodzone [emoji23]
Mieszanki , odzywki i cacy [emoji4]

Do góry