reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny to jesteśmy wszystkie mniej więcej w tym samym czasie. Ale u mnie śluzu przezroczustego nie było nigdy w sumie i rzadko czuje „mokro” .... [emoji39]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O widzisz a mnie zawsze zalewa az bylam kiedys u ginki z tym bo mi sie wydawalo ze to nienaturalnie duzo
To mówila ze taki moj urok
Endometrium tez mam zawsze kolo 15 mm wymarzone by utrzymac ciaze
Ale co z tego jak zaskoczyc nie moge [emoji58]

reklama
Luska jak mogłaś mieć inseminacje bez laparoskopii? Jedno poprzedza drugie... przynajmniej u nas takie procedury

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mialam hsg bylo w miare ok dlatego probowalismy a laparoskopia bo mialam ciaze biochemiczna teraz sie nie staramy bo mam infekcje

Elo ...przetrwalam w robocie [emoji847]

Noo idziemy łeb w łeb prawie,jedna po drugiej -wniosek jest jeden wszystkie wyladujemy na jedym wątku [emoji4] porzygamy sobie razem [emoji23]

U mnie @ się skończyła.... clo wyciągam i póki co spokój [emoji39]

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]

Noo idziemy łeb w łeb prawie,jedna po drugiej -wniosek jest jeden wszystkie wyladujemy na jedym wątku [emoji4] porzygamy sobie razem [emoji23]

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
O to to to testujemy razem. Ja zaraz też kończę robotę. [emoji16]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Anula zawsze to troche przyjemniej dzielic niedole rzyganka z innymi [emoji23][emoji23]
Niechby i sie jednej z nas udalo to bedzie super ale jak sie uda wszystkim na raz...to dopiero bedzie petarda [emoji28] [emoji28] [emoji28]

Do góry