reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula no i tu właśnie pojawia się problem. Bo ja nie mam problemów z zajściem w ciążę tylko z jej utrzymaniem bo obumierają. U mnie o ciążę jest łatwo... Nawet za łatwo jak to moj chłop narzeka. Ale żeby nie obumarła... tu się pojawia problem. Mam taką a nie inną konstytucję ciała że ciążę a w szczególności z zarodkiem męskim traktuje jak wroga i czasami nawet nie pozwala się zagnieździć - tak płeć jest definiowana w 6 tygodniu a mój organizm potrafi odrzucić znacznie szybciej. Dlatego w pewnym momencie przestałam robić testy jeśli @ się spóźniała poniżej 3 tygodni. Mniej bolało psychicznie jak przyszła.
No to u Ciebie pewnie problem tak jak pisałaś immunologiczny albo genetyczny niestety.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moje CLO zaś cały dzień się drze dzisiaj to chyba jeden z tysiąc skutków ubocznych :D

Dorcia jak tam kochana ? Turlasz się jakoś ?:)

Kciuki dziewczynki za staranka:)
Anusia
<i za inseminację<!
Pipko wywołuje Cię na Messenger a Ty się tu kitrasz? [emoji1][emoji1][emoji1] turlam się,za godzinę mam wizytę i już se 4 cm rozwarcia wmawiam :D Widzę,ze Gaba nadal daje do wiwatu,ale mimo to ona jest taka cudowna [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Pipko wywołuje Cię na Messenger a Ty się tu kitrasz? [emoji1][emoji1][emoji1] turlam się,za godzinę mam wizytę i już se 4 cm rozwarcia wmawiam :D Widzę,ze Gaba nadal daje do wiwatu,ale mimo to ona jest taka cudowna [emoji7][emoji7][emoji7]

Kochana ja na swój FB nawet nie zaglądam ..K siedzi ciągle na stronach z ali na FB z mojego konta :) Nawet bym Was nie nadrobiła :)
Ooo wizyta powiadasz, no to czekam z niecierpliwością ! Już niedługo i się dowiemy ...:)

Kochana ja na swój FB nawet nie zaglądam ..K siedzi ciągle na stronach z ali na FB z mojego konta :) Nawet bym Was nie nadrobiła :)
Ooo wizyta powiadasz, no to czekam z niecierpliwością ! Już niedługo i się dowiemy ...:)
I tak 2 tygodnie dałam radę z 2 cm rozwarciem [emoji16] a teraz niechaj się dzieje co chce [emoji14] napiszę od razu jak wyjdę z gabineta :D

Znam przyczynę wrzasków Gabi ...czubek dolnej prawej jedynki się przebił :confused: Bez żadnych rozpulchnień i zaczerwienień :confused2:ehh...
Dorcia byłaś już ?
Leżę pod ktg ...Nie rodze,rozwarcie nadal 2 cm,główka balotuje a Hania 2750 :) jeszcze ze dwa tygodnie :D ooo zebolek już??? Super :D

reklama
Do góry