reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula no i tu właśnie pojawia się problem. Bo ja nie mam problemów z zajściem w ciążę tylko z jej utrzymaniem bo obumierają. U mnie o ciążę jest łatwo... Nawet za łatwo jak to moj chłop narzeka. Ale żeby nie obumarła... tu się pojawia problem. Mam taką a nie inną konstytucję ciała że ciążę a w szczególności z zarodkiem męskim traktuje jak wroga i czasami nawet nie pozwala się zagnieździć - tak płeć jest definiowana w 6 tygodniu a mój organizm potrafi odrzucić znacznie szybciej. Dlatego w pewnym momencie przestałam robić testy jeśli @ się spóźniała poniżej 3 tygodni. Mniej bolało psychicznie jak przyszła.
No to u Ciebie pewnie problem tak jak pisałaś immunologiczny albo genetyczny niestety.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moje CLO zaś cały dzień się drze dzisiaj to chyba jeden z tysiąc skutków ubocznych :D

Dorcia jak tam kochana ? Turlasz się jakoś ?:)

Kciuki dziewczynki za staranka:)
Anusia
<i za inseminację<!
Pipko wywołuje Cię na Messenger a Ty się tu kitrasz? [emoji1][emoji1][emoji1] turlam się,za godzinę mam wizytę i już se 4 cm rozwarcia wmawiam :D Widzę,ze Gaba nadal daje do wiwatu,ale mimo to ona jest taka cudowna [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Pipko wywołuje Cię na Messenger a Ty się tu kitrasz? [emoji1][emoji1][emoji1] turlam się,za godzinę mam wizytę i już se 4 cm rozwarcia wmawiam :D Widzę,ze Gaba nadal daje do wiwatu,ale mimo to ona jest taka cudowna [emoji7][emoji7][emoji7]

Kochana ja na swój FB nawet nie zaglądam ..K siedzi ciągle na stronach z ali na FB z mojego konta :) Nawet bym Was nie nadrobiła :)
Ooo wizyta powiadasz, no to czekam z niecierpliwością ! Już niedługo i się dowiemy ...:)

Kochana ja na swój FB nawet nie zaglądam ..K siedzi ciągle na stronach z ali na FB z mojego konta :) Nawet bym Was nie nadrobiła :)
Ooo wizyta powiadasz, no to czekam z niecierpliwością ! Już niedługo i się dowiemy ...:)
I tak 2 tygodnie dałam radę z 2 cm rozwarciem [emoji16] a teraz niechaj się dzieje co chce [emoji14] napiszę od razu jak wyjdę z gabineta :D

Znam przyczynę wrzasków Gabi ...czubek dolnej prawej jedynki się przebił :confused: Bez żadnych rozpulchnień i zaczerwienień :confused2:ehh...
Dorcia byłaś już ?
Leżę pod ktg ...Nie rodze,rozwarcie nadal 2 cm,główka balotuje a Hania 2750 :) jeszcze ze dwa tygodnie :D ooo zebolek już??? Super :D

reklama
Do góry