DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Niech se siedzi pitynka
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anula u nas za iui bede musiala zapłacic sporo kasy i jeszcze do Olsztyna jeździć [emoji58]Ness trzym kciuki trzym[emoji6] Gabi mówisz daje czadu [emoji39] w końcu to księżniczka [emoji847]
Mania a wy nie chcecie iui ?
Zwariowana eh wszystko to takie skomplikowane, trzymam kciuki za to coby się dziewusia trafiła i coby się wszystko pozytywnie skończyło [emoji8]
Doris Ty tam Leżaj,pachnij , jedz pysznosci i czekaj [emoji7][emoji6]
Któraś koleżanka pytała o clo? Ja biorę od 3 do 7 dc ... [emoji6]
Mój urlop dobiega końca, brew już zrobiłam, pazur pomalowany [emoji39] włosy pokolorowne i ogarnięte...koniec laby , jutro do pracy [emoji5]
Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
14 dpoHejka bylam u gina bo trzebabylo cytologie wykonac i okazalo sie ze juz jestem po owulacji jakies 5-7dni, wtey byly male przytulana, kiedy najwczesniej wykonac test?
Mam tak samo KochanaU mnie chyba owu albo blisko bo mnie ciągną jajniki raz lewy raz prawy.
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
O i super u mnie jeszcze sluzu plodnego nie ma ale widzę idziemy łeb w łeb. [emoji16]Mam tak samo Kochana
Ciagnie mnie raz z jednej raz z drugiej strony. Sluz mnie zalewa [emoji32]
Wiec owu blisko
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
A wedlug kalendarzyka jestem juz po ale w to to ja akurat nie wierze [emoji12] [emoji28]O i super u mnie jeszcze sluzu plodnego nie ma ale widzę idziemy łeb w łeb. [emoji16]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom