reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dorcia- a wzięłaś zaświadczenie o ciąży ? Bo mogą wymagać od Ciebie , ale nawet bez zaświadczenia jak powiadomisz Zks czy ks to nie mogą Cię wysłać na piec , bo nie możesz wchodzić do mroźni - bo w ciąży według kodeksu pracy nie możesz pracować przy tak zmiennych niskich temperaturach :-), No ow odpada bo możesz podnieść tylko max 5kg czyli byś nic nie wyłożyła , do nf tez nie zabardzo , bo po godzinach zostać nie możesz No i niektóre paczki tez maja powyżej 5 kg , bij się o swoje prawa !!!

Majka-trzymam && czekamy na info i foty :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dorcia- a wzięłaś zaświadczenie o ciąży ? Bo mogą wymagać od Ciebie , ale nawet bez zaświadczenia jak powiadomisz Zks czy ks to nie mogą Cię wysłać na piec , bo nie możesz wchodzić do mroźni - bo w ciąży według kodeksu pracy nie możesz pracować przy tak zmiennych niskich temperaturach :-), No ow odpada bo możesz podnieść tylko max 5kg czyli byś nic nie wyłożyła , do nf tez nie zabardzo , bo po godzinach zostać nie możesz No i niektóre paczki tez maja powyżej 5 kg , bij się o swoje prawa !!!

Majka-trzymam && czekamy na info i foty :-)

Nie wzięłam właśnie :) ale w razie co to mogą mi skoczyć :) dzięki kochana za info :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Laseczki a skąd wiecie, ze Majce wody odeszly?? Jest jakiś wątek na którym pisała ??

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Laseczki a skąd wiecie, ze Majce wody odeszly?? Jest jakiś wątek na którym pisała ??

16udqqmz5v3uqon5.png

Biedronka jest z nią na czerwcowkach na wątku zamkniętym [emoji6]

W ogole Biedronka kciuki za ciebie [emoji110][emoji110] moze tez juz tuz tuz ...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 23t6d [emoji594]

16udqqmz5v3uqon5.png

Carmen Majeczka na zamkniętym forum napisała,że odeszły jej wody i to na razie wszystko. Myślałam,że i tutaj Wam coś napisała . Mam nadzieję,że się na mnie nie pogniewa.

Biedronka jest z nią na czerwcowkach na wątku zamkniętym [emoji6]

W ogole Biedronka kciuki za ciebie [emoji110][emoji110] moze tez juz tuz tuz ...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 23t6d [emoji594]

A dziękuję bardzo :) Póki co nic się nie dzieje, brzuch twardnieje, coś zaboli od czasu do czasu. Czekamy , a we wtorek lekarz i dowiemy się, czy rozwarcie jest większe czy nie :)

Oooo zesz kurna
Majeczka trzymam kciuki , aby dzidzia szybko wyskoczyła bo ból niestety jest nieziemski!!!! Powodzenia [emoji8][emoji8]
Agnes ja ost czytałam na drugim wątku, ze dziewczyny stale sobie piszą priv.. priv....
A ze dwa dni temu któraś z dziewczyn pisała, aby do nich sie przenieść wiec tak niektóre sie poprzenosily.

16udqqmz5v3uqon5.png

Carmen A Ty nie dostałaś priwa od aniaslu? Bo byłaś na liście "wybranych"[emoji6]. Dziewczyny chciały żebyś byla z nami [emoji4]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam sie deszczowo a nawet burzowo [emoji45]
Ness super przemiana [emoji6]
Dziewczyny mam pytanie odnosnie brania luteiny. Wczoraj wzielam 10 dzien ( ost. wg zalecen lekarza), do terminu planowanej @ jeszcze 3-4 dni. Dzis 26 dc. Powinnam dzis juz nie brac czy dociagnac do dnia przed @ ? Objawow zero.

Do góry