reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kuźwa mam katar taki cieknący i gardło drapie. Nie wiem czy przeziębienie czy alergia [emoji24]
Wzięło mnie na wspomnienia i sie rozpływam nad pierwszym zdjęciem ze żłobka [emoji16]
1497017140-aaaaaa.jpeg

1497017148-aaaaaa.jpeg

Ale piękny i uroczy [emoji7]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
W lidlu od 12.06 beda fajne haremki i kombinezony[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

W lidlu jakoś nie maja mojego rozmiaru [emoji23] wszystko duze

No lidl szaleje z rozmiarami, tam eska czasami jest za duza na mnie[emoji1]

Ja we wszystkich sklepach kupuje dół S, gore najczęściej XS. A w lidlu nawet bluzki xs sa za duze [emoji23] spodnie xs by jeszcze uszły, ale rzadko maja taki rozmiar. Poza tym nie mam czasu żeby isc o 7 w kolejkę [emoji23][emoji23][emoji23] a pózniej wszystkie w mieście w tym samym chodzą [emoji38]

Agnesis tam sa bitwy[emoji23] ale jeszcze zeby bylo o co[emoji5] fakt, czasami maja fajne rzeczy, ale nie az tak zeby je sobie z rak wyrywac

Też tego nie kumam. Mi się ta ich moda w ogóle nie podoba a i ceny ujdą ale szału nie ma.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupilam sobie tam sukienki jedna rozowa jedna biala w paski jasniutko niebieskie mam tez ta maxi ale to poprzednich seznonow a i dresy z bluza takto malo co jestem w lidlu

Ale ponoc dla dzieci mozna fajne rzeczy kupic jakościowo w lidlu

Nuria owszem kupowałam młodemu spodnie i byłam zadowolona. Koszulki różnie, bo czasami po praniu wyciągałam ciut mniejsze [emoji12] raz skupiłam sie na kurtkę. Kurtka spoko, tylko troje dzieci w grupie w przedszkolu miało takie same i wiecznie któreś wracało do domu w nie swojej [emoji23] więcej kurtki nie kupiłam [emoji6] a teraz to już na rozmiar 128 nie maja nic za bardzo. Chociaż ja w lidlu bywam miedzy godzina 17-19 wiec moze po prostu nie załapałam sie nawet na oglądanie [emoji38]

Ja jeszcze nic nie upolowalam w lidlu ale tez pewnie z powodu rozmiarow bo wszystko za duze na mnie[emoji4]
Synus sliczny,kotel tez[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry