reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Arte czemu?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam już siły. Przetrwam ten jeden cykl bo muszę a następny odpuszczamy.... A nowe ciąże powodują u mnie przerażenie i smutek połączony z radością :-( nie potrafię się cieszyć :-( muszę pobyć w krzakach znowu. Może przeżyję ten czas sama. Tu nie będę mogła dawać innym oparcia bo nie potrafię

Będę was czytać i 3mam kciuki

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Nie mam już siły. Przetrwam ten jeden cykl bo muszę a następny odpuszczamy.... A nowe ciąże powodują u mnie przerażenie i smutek połączony z radością :-( nie potrafię się cieszyć :-( muszę pobyć w krzakach znowu. Może przeżyję ten czas sama. Tu nie będę mogła dawać innym oparcia bo nie potrafię

Będę was czytać i 3mam kciuki

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Trzymam kciuki :) za każdą z Was :) jesteście super babki więc każda z Was doczeka się nagrody :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Funia - ja polecam dupalac na zatwardzenia to jest syrop , spokojnie można w ciąży

Bum- naprawdę współczuje tej okropnej alergii

Nuria - ja słyszałam o tym wynalazku ale nie się skuszę

Arte- zobaczysz i Ty się doczekasz dzidziusia

Dorcia - :-D o jak się cieszę , ja to bym już nie poszła do tego obozu , ale utrzyj im nosa siadaj na jedynce i miej wszystko w nosie ... a No i ani minuty dłużej nie możesz zostać :-D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Funia - ja polecam dupalac na zatwardzenia to jest syrop , spokojnie można w ciąży

Bum- naprawdę współczuje tej okropnej alergii

Nuria - ja słyszałam o tym wynalazku ale nie się skuszę

Arte- zobaczysz i Ty się doczekasz dzidziusia

Dorcia - :-D o jak się cieszę , ja to bym już nie poszła do tego obozu , ale utrzyj im nosa siadaj na jedynce i miej wszystko w nosie ... a No i ani minuty dłużej nie możesz zostać :-D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie mogę? Serio? Takie przepisy?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Laski, co za świetna wiadomość :):):) AAAAAAAAAAAAAAAAAAA Dorcia tak się cieszę i trzymam kciuki, zeby wszystko było na spokojnie :):)
Na 23 go mam endokrynologa, zobaczymy czy coś przepisze na zbicie TSH, oby. Ja też chce takie magiczne clo, tylko mój gin mi nie przepisze. :( Jakby któraś mogła skombinować to byłabym bardzo wdzięczna. :):):)

Arte kurde mam nadzieję że zajdziesz nie spodziewanie i wpadniesz z teścikiem i wszystkim szczena opadnie [emoji6]

Dorcia powtarzasz jutro tescik? Który to był wasz cykl?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry