Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana za każdym razem tak robię tym sposobem będzie 4 para skarpetekZapakuj mu test razem z bucikami
Ja tak zrobiłam i mój sie rozpłynął [emoji7]
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Ja robilam w maju i mialam cudne stopy teraz musze powtorzycHmmm poszukam czegoś na ebayu a jak nie to poproszę moja mamę żeby mi kupiła bo tu rossmanna nie ma [emoji31]
Nuria hmmm na filmiki był taki rezultat ze kolesiowi zszedł cały wielki strup tej martwej skory.... spróbuje je
Może akurat będą jak znalazł
Nie w ciąży ale przed porodem się nie da [emoji23]Ja dla mojego chciałam te skarpety bo on ma właśnie kamienie na stopach jak stary Edek [emoji23][emoji23]
Ook ja w ciąży nie zrobię ale przed porodem tak żeby nie było obciachu [emoji23]