reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hmmm poszukam czegoś na ebayu a jak nie to poproszę moja mamę żeby mi kupiła bo tu rossmanna nie ma [emoji31]
Nuria hmmm na filmiki był taki rezultat ze kolesiowi zszedł cały wielki strup tej martwej skory.... spróbuje je
Może akurat będą jak znalazł

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

A fuj tam
Jak dla mnie niehigieniczne
Co jak co ale prac po krwi, zwłaszcza jak ja miałam zawsze obfite miesiączki bleeeee [emoji13][emoji13]

16udqqmz5v3uqon5.png

Hmmm poszukam czegoś na ebayu a jak nie to poproszę moja mamę żeby mi kupiła bo tu rossmanna nie ma [emoji31]
Nuria hmmm na filmiki był taki rezultat ze kolesiowi zszedł cały wielki strup tej martwej skory.... spróbuje je
Może akurat będą jak znalazł

16udqqmz5v3uqon5.png

Ja robilam w maju i mialam cudne stopy teraz musze powtorzyc

Dorcia gratulacje [emoji323]
Bum mojemu na drugi dzień przelali 300zl ale stres był.
Carmen24l mój mąż używał takich skarpetek, super sprawa ale skóra fruwala wszędzie bo z pumeksem już mu się nie chciało siedzieć. Sama je chciałam ale przeczytałam że w ciąży nie wolno bo mają jakieś kwasy.
Funia ja na początku ciąży piłam syrop specjalny dla ciężarnych + probiotyk i pomogło.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dla mojego chciałam te skarpety bo on ma właśnie kamienie na stopach jak stary Edek [emoji23][emoji23]
Ook ja w ciąży nie zrobię ale przed porodem tak żeby nie było obciachu [emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

Ja dla mojego chciałam te skarpety bo on ma właśnie kamienie na stopach jak stary Edek [emoji23][emoji23]
Ook ja w ciąży nie zrobię ale przed porodem tak żeby nie było obciachu [emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

Nie w ciąży ale przed porodem się nie da [emoji23]
No ja to głównie wyprubowałam to na swoim żeby zobaczyć w ogóle jak to działa bo ja mam delikatne stupki, jeszcze [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie laski

Wyskoczył mi test na fotce to zajrzałam zerknąć u kogo to

Dorcia super wieści [emoji106]
Trzymam kciuki by wszystko było ok

Co do skarpetek złuszczających są bezpieczne jak sie je stosuje zgodnie z instrukcją obsługi
Jeśli jest napisane zeby trzymac 15 minut to 15 jesli 90 minut to 90 nie dłużej
Znam przypadki ze kobiety zostawiały takie skarpetki na całą noc a potem płacz i zgrzytanie zębami bo szkodzą
No szkodzą, bo kwas nałożony na taki czas na skóre musi szkodzic

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

Do góry