reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mówiłam,ze to szarpanie to było bo sie fasolek wgryzał.
Teraz lez, dmuchaj i chuchaj i nie chodź do pracy bo nie ma sensu dźwigać tych ciężarów .

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Oni mnie tam za jaja powiesza :) do końca miesiąca będę chodzić ale tylko mogę siedzieć z dupa na kasie :) laski zaraz dzwonię do gina niech mi chociaż receptę przepisze :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dorcia tak się cieszę! Wspaniałe wiadomości:-* niech teraz rośnie kropeczek w siłę:-) biegiem do lekarza po zwolnienie!

Współczuję wam alergii:-/

@Dorcia aaaaaaa huraaaaa [emoji8][emoji7][emoji7]zobaczcie jaki mamy wysyp,lada moment nastepne beda [emoji4]co bedziesz brala teraz?

Ja dzis mialam takie zatwardzenie ze myslalam ,ze jestem bliska smierci.
Przec nie moglam a juz mnie wykrecalo z bolu.meczylam sie od 9 -12.30 z bolami ,o 11.30 M mi przywiozl czopki glucerynowe ale godz trwalo zanim zadzialaly,mowie Wam takiego koszmaru jeszcze nie mialam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja w 1 ciąży miałam takie zatwardzenia
W tej ciąży idzie mi gładko [emoji12][emoji110]️[emoji110]️

16udqqmz5v3uqon5.png

Zapakuj mu test razem z bucikami
Ja tak zrobiłam i mój sie rozpłynął [emoji7]

16udqqmz5v3uqon5.png

reklama
Dziewczyny pomocy lepsze skarpetki złuszczające : Silcatil czy te na zdjęciu tez mogą być???
Widziałam ostatnio na instagramie filmik i facet miał tak suche i popękane pięty ze nakładając te skarpety stopy wyglądały jak u niemowlaka.
Co o tym myślicie ???
0b404775e347846f5e8e4ff74fd396bc.jpg

16udqqmz5v3uqon5.png

Do góry