reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mojemu kilkakrotnie tak sie zdarzyło i dzwonił na infolinie i oprócz tego poszedł tez do kierownika i w moment zrobili wyrównanie . Najlepiej tam iść i ich opierd*lic.
Bum ja tez sie od tego tyg złe czuje ale tylko wieczorem, zgagę mam silna i ślinotok sie nawrócił i mdłości ........

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
To witam w klubie, ja zaczęłam brać antybiotyk na zatoki i zamiast lepiej to stwierdzam, że jest gorzej - katar ciurkiem leci, nos to jedna wielka rana. Gardło boli, kaszel męczy ...i tylko syrop z cebuli do leczenia i tantum verde ehhh

reklama
Dorcia clo pomogło[emoji7][emoji8]
Ja mam clo od Carmen, ale chyba nie ma sensu go brac poki tsh nie zbije? A z tym musze do lipca czekac do wizyty u endo.
Może uda mi sie jeszcze w tym roku zajsc[emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria kochana powiem Ci tak do end masz już nie długo, więc zbij Tsh i działaj, działaj , działaj. Ja zbiłam tsh do mniej niż 1 i za pierwszym cyklem z CLO zaskoczyło! Też trzymam kciuki za Ciebie !
Zresztą za Was wszystkie :) Kocham takie informacje:D

Nessi noo 350zł .

Mi kazali na infolinie dzwonić i zgłosić reklamacje ktora trwa do 10dni.

Za mną inna babka wybierała i normalnie kasę jej wypłacił .

Carmen wolalbym miec mdłości i zygac jak kot , niż czekać na wizyte a oczy zadrapac i kichac co sekundę - już czasem to nawet sie posikam jak psikne to dopiero wkurzajace ...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 23t2d [emoji594]

To witam w klubie, ja zaczęłam brać antybiotyk na zatoki i zamiast lepiej to stwierdzam, że jest gorzej - katar ciurkiem leci, nos to jedna wielka rana. Gardło boli, kaszel męczy ...i tylko syrop z cebuli do leczenia i tantum verde ehhh

Tak sie zastanawiam z ta zgaga
Bo jak drugie dziecię będzie owlosiaste ahahaaa po moim mężu to może już coś na główce rośnie??? [emoji848]
Współczuje zatok bo bardzo bolą i kataru tez.
Ja mam katar alergiczny ale wole już ten katar niż swędzące oczy. Tak w ogole to chce już listopad

16udqqmz5v3uqon5.png

Nessi noo 350zł .

Carmen wolalbym miec mdłości i zygac jak kot , niż czekać na wizyte a oczy zadrapac i kichac co sekundę - już czasem to nawet sie posikam jak psikne to dopiero wkurzajace ...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Bum może miałaś przetartą kartę ? przeterminowaną ? zabrudzoną ? albo wystąpił chwilowy brak połączenia z bankiem...myślę, że nie powinni robić problemów ..

Bum może miałaś przetartą kartę ? przeterminowaną ? zabrudzoną ? albo wystąpił chwilowy brak połączenia z bankiem...myślę, że nie powinni robić problemów ..
No właśnie nie wiem , ja później z oszczędnościowego przelalam kasę bo szlam akurat na zakupy to mi później normalnie wypłaciło inną sumę i w innym bankomacie w tamtym juz nie ryzykowalam.

Nessi noo 350zł .

Ja tez sie stale drapie, także cię rozumiem [emoji24][emoji24]
A sikanie to już norma. Wczoraj wieczorem oczywiście tez sie osiuralam ze aż plamę było widać na jasnych spodniach [emoji23][emoji23] No ale dobrze ze byłam w domu. Najgorzej jest na dworze bo stale kicham wiec muszę uważać , muszę sobie chyba te specjalne wkładki na mocz kupić , bo gorzej kur*a jak stara babka [emoji12]

Oooj 350 zeta to niemało !!!!
Mój właśnie tez na infolinie dzwonił i kasę oddawali. 10 dni to długo ale niech ja oddadzą !!!!

16udqqmz5v3uqon5.png

reklama
Do góry