reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczynki a mam pytanko,bo kilka z Was mialo krwiaki[emoji4]
Czy moge lezec w kazdej pozycji?np na boczku,z podkurczonymi nogami lub w pozycji pollezacej z poduchami pod glowa?
Jak dlugo te krwiaczki Wam sie wchlanialy?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie po dwóch tygodniach była bardzo duża poprawa. Leżeć możesz jak chcesz, chodzi o to żeby się nie szarpać, długo nie stać, nie spacerować no i broń Boże nie dźwigać. Ja w domu w miarę normalnie funkcjonowałam tylko na raty. Coś tam zrobiłam i się kładłam i tak w kółko.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już po wizycie, zdjęcia nie mam bo jak zwykle się zasłania cała..tylko plecy i pipkę pokazuje.
Waży 990 gram, wizyta za miesiąc

Majcia odpoczywaj ... myślę że sobie ściągną naciągnęłaś, a przy brzuszku to sporo obciążenie.
Super wieści :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi co za bezwstydnica! [emoji23]
Funia tak teraz, cały pierwszy trymestr krwawiłam/plamiłam a pierwszy sex po połówkowym.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dzieki za kciuki :)
co do wycieczki to serio mega krotka, bo porownujac, ze w lato moge miec 3 tyg wolnego a ta wycieczka ma 5 dni ( w tym 2 w autokarze) no to tak srednio fajnie.... no ale sie ciesze, ze chociaz cos pozwiedzam.
Moj stary to podejscie do wycieczek ma takie : a w Wejherowie byłas? także tego...

Do góry