reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wonder nic nie mów , do listopada będę tak chodzić ( a w list to ja mam rodzic [emoji23][emoji23][emoji23] )

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
U mnie w 27 tyg:
Zobacz załącznik 809360 Mam wrażenie, że jest nisko ...nawet moja mama mówi, że taki niski miałam do porodu.

Bum współczuję. Ja na antybiotyku znowu zatoki - katar 24/h.
Pewnie będziesz musiała iść prywatnie :/ Bo państwowo to można co najwyżej ducha wyzionąć.
Po co my w ogóle te składki płacimy. Ewuś system tyle kosztował i co? Miało być szybciej i jak zwykle dupa wołowa jest.

Nessina ale Cię wywaliło
Szok [emoji7]
Ja przez tydzień czasu tez spuchłam [emoji23] ale to znak ze KToS tam rośnie [emoji5][emoji5]
Dywanik z Ikei
Tez kiedyś miałam [emoji12]

16udqqmz5v3uqon5.png

Nessina ale Cię wywaliło
Szok [emoji7]
Ja przez tydzień czasu tez spuchłam [emoji23] ale to znak ze KToS tam rośnie [emoji5][emoji5]
Dywanik z Ikei
Tez kiedyś miałam [emoji12]

16udqqmz5v3uqon5.png

Niunia ja mam bardzo mały brzuszek ...problem w tym że mi spadł - zdjęcie tego nie oddaje. W obwodzie mam 93 cm, to chyba maluśko jak na tak zaawansowaną ciążę. Nie wiem - martwię się ...

A dywan super, machnę go na tarasie i odkurzony :p Raz K go do pralki wsadził i wyprał ;D Mniejsza o to, że pralka jeździła od ciężaru po całej łazience :)
Lubię dywany z cienkiego włosia bo ze średniego i dużego zaraz się nieestetyczne placki robią. Wgniata się to wszystko strasznie ...ubija.

Niunia ja mam bardzo mały brzuszek ...problem w tym że mi spadł - zdjęcie tego nie oddaje. W obwodzie mam 93 cm, to chyba maluśko jak na tak zaawansowaną ciążę. Nie wiem - martwię się ...

Ale co ty nie masz małego
Taki jak ja mam teraz to miałam z mała w 7 miesiącu ciąży
A taki co ty masz to dopiero gdzieś w 8
Może tak ci wie wydaje ze jest nisko bo ty masz problem z macica, tak ?
Dobrze pamietam. Zreszta pamiętaj mały brzuszek dzidziuś będzie duży.
Często gęsto kobietki maja wielkie brzuchole a dzieci rodzą sie małe
Nie patrz na wielkość [emoji51]skoro gin mówi ze rośnie dobrze to sie nie stresuj. Ja już na nic nie patrzę. Najważniejsze , ze poprzez usg widać ze przybierają na wadze i to sie dla mnie liczy.
Ps jeszcze sie roztyjesz w brzuszku hehe

16udqqmz5v3uqon5.png

Caen brzus cudny [emoji4]

Nessi ladnie rosniesz [emoji6][emoji6]

Wieczorem sobie usiade i pospisuje najblizsze poradnie i bede jutro dzwonic.
Ale to na prawde jest jakas masakra a ustawa weszla ze do 7dni kobieta ma byc przyjeta do specjalistow.

Nessi lepszy maly a zgrabny niz taki jak moj wielgasny choc u mnie +5kg.

Dobra dzis mam co robic , ciasto truslawkowe + golabki , ktos do pomocy?
1496659462-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 23t0d [emoji594]

Caen brzus cudny [emoji4]

Nessi ladnie rosniesz [emoji6][emoji6]

Wieczorem sobie usiade i pospisuje najblizsze poradnie i bede jutro dzwonic.
Ale to na prawde jest jakas masakra a ustawa weszla ze do 7dni kobieta ma byc przyjeta do specjalistow.

Nessi lepszy maly a zgrabny niz taki jak moj wielgasny choc u mnie +5kg.

Dobra dzis mam co robic , ciasto truslawkowe + golabki , ktos do pomocy?
1496659462-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 23t0d [emoji594]
Mniamm to sobie wyzwanie rzuciłaś :):)

reklama
Do góry