Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nuria w mieście czasem gorzej jeszcze niż na wsi uwierz. Ten pies był faktycznie łańcuchowy, bo sąsiadka tej kobiety mi powiedziała o tym. My jął mieliśmy kiedyś kundelka przybłęde i go wypuszczalismy na swoj ogród wieczorem na siusiu i szczekał to sąsiad sie żalił ze mu dzieci budzi. Koty przeszkadzały dwóm następnym, jeden twierdził ze jak skaczą mu na auto to lakier rysują, a drugi miał oczko wodne i mu rybki wylawialy. Ostatni kot przeszkadzał sąsiadce, bo podobno śmierdziało od niego, a to była młoda kotka. Najpierw ktoś ja kopnął, az miednice mu połamali, w końcu mi ja otruli. I to wszystko na osiedlu domków jednorodzinnych. Ludzi z klasa i kasa [emoji58] za wysokie progi, żeby zwierzęta mogły wejść [emoji19]
O czym my mówimy, jak nawet schroniska krzywdzą zwierzęta, pseudo fundacje porywają wręcz psy schorowane, stare tylko po to by ''wydziadowały'' dla nich parę groszy od darczyńców. Znajomy pracuje w SM, nie będę pisać, gdzie się wywozi bezpańskie psy i co z Nimi robi. Gmina płaci za pozbycie się psa z terenu ...nie interesuje się czy psisko po odłowieniu będzie żyło dalej.
Ahh, nie mogę...ten temat mnie przerasta ..
Carmen tak wiem,jestem tu na bierzaco ,ale zrozumialam ,ze Anula napisala ,ze malpa sie rozkrecila.
Ale moze tak jak piszesz nie wszystko stracone.
Chcialam dobrze doradzic
A ja po powrocie z ip...mialam bardzo duze brazowe plamienie,jechalam jak na sciecie,zrobili usg i jest [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Wg usg 6t1d wg om 5t5d
Poplakalam sie tam ze szczescia.
Niewiadomo skad plamienie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom