reklama
Artemida90
Fanka BB :)
Tak :-) wolę ja od żeli bo mniej uszkadza płytkę. Zakochałam się :-) wygląda jak zwykły lakier i nie jest gruba warstwa :-)Arte to hybryda?
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Dziewczyny bardzo mi smutno z powodu @ .
Anula wierze , ze w koncu Wam sie uda [emoji11]
Bocki ciazowe dla Was , mam nadzieje , ze bedzie pozytywnie !
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t4d [emoji594]
Anula wierze , ze w koncu Wam sie uda [emoji11]
Bocki ciazowe dla Was , mam nadzieje , ze bedzie pozytywnie !
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t4d [emoji594]
Artemida90
Moje ślubne [emoji5] [emoji5]Arte tak myslalam zeby kupic wlasnie sobie pare hybryd i lampe i robic sobie pazurki. Bo normalny lakier schodzi mi po 2-3 dniach, nawet ten z wyzszej polki niestety .
Wlasnie w takim stylu jak masz teraz chce slubne sobie zrobic, tylko ze rozyczki bym chciala w 3d[emoji23] takie troche odstajace, widzialam na necie i sie zakochałam[emoji7]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Zanikla czekam do jutraPiękne paznokcie ...ale nie dla mnie Parę razy mi się zdarzyło syna zadrapać
Lusia
NeSSi
Moderatorka
Może to nie @Zanikla czekam do jutra
agnesis
Arte piękne pazury [emoji7]
Lusia a moze nie bedzie wcale @ [emoji848] oby, oby [emoji110][emoji110][emoji110]
Wiecie co, wrzuciłam ogłoszenie na fb w sprawie psa i właścicielka napisała do mnie, ze po co oddawałam psa, ze mogłam go puścić wolno, ze ona go teraz nie odbierze, bo trzeba 200zl zaplacic. Ku*wa pies sie błąka od jakiegos tygodnia, była ulewa, burza, upały jak cholera. Pies stary, ledwo człapie. Najlepiej jakby zdechł na tym upale. Przecież mógłby go samochód potrącić. Mógłby go zabrać jakis debil i zrobic mu krzywdę, ludzie sa różni. Sama go chyba wezmę i tyle.
Moja tez uciekała wiele razy, ale my od razu szliśmy jej szukać, żeby nic sie jej nie stało. Owszem zdarzyło sie, ze nie mogliśmy jej znaleźć, wtedy moj łaził, a ja czekałam w domu. Kiedyś przyszła o północy i sie do drzwi dobijała. Zaplacic tez zapłaciłam za nią 400zl. Ale nigdy bym tak jej nie olała [emoji52]
Wiecie co, wrzuciłam ogłoszenie na fb w sprawie psa i właścicielka napisała do mnie, ze po co oddawałam psa, ze mogłam go puścić wolno, ze ona go teraz nie odbierze, bo trzeba 200zl zaplacic. Ku*wa pies sie błąka od jakiegos tygodnia, była ulewa, burza, upały jak cholera. Pies stary, ledwo człapie. Najlepiej jakby zdechł na tym upale. Przecież mógłby go samochód potrącić. Mógłby go zabrać jakis debil i zrobic mu krzywdę, ludzie sa różni. Sama go chyba wezmę i tyle.
Moja tez uciekała wiele razy, ale my od razu szliśmy jej szukać, żeby nic sie jej nie stało. Owszem zdarzyło sie, ze nie mogliśmy jej znaleźć, wtedy moj łaził, a ja czekałam w domu. Kiedyś przyszła o północy i sie do drzwi dobijała. Zaplacic tez zapłaciłam za nią 400zl. Ale nigdy bym tak jej nie olała [emoji52]
Moderatorka
Ja pierdziele co za baba tępa Bardzo to przykre, widać pies łańcuchowy albo tylko do pilnowania ...i ma go w (___)___) Kretynka ...Arte piękne pazury [emoji7]
Lusia a moze nie bedzie wcale @ [emoji848] oby, oby [emoji110][emoji110][emoji110]