reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam się i ja ...

Jak tam dziewczynki ? @ mam nadzieję się nie rozkręcają ?
Agnesis ...pewnie nie spałaś całą noc myśląc o psince ?
Ja swoje maluszki pomalowałam ...kolor dupy nie urywa, ale na parę dni styknie :)
3434343.png
Czekam na burzę, bo u mnie żar z nieba się leje :)

Załączniki

• 3434343.png
    3434343.png
    134 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Nessi tez musze dzis pomalowac pazury, i u stop tez bo moze juz bym sandaly jakies wyciagnela z szafy[emoji23]
Masz bardzo podobna obrączkę do mojej koleżanki, tyle ze ona pomiedzy kazda czescia ma cos co oddziela je[emoji5] ale Twoja osobiscie bardziej mi sie podoba, bo u tej koleżanki to cos co oddziela dziwnie wyglada[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
No moja to już niedługo będzie przeżytek
upload_2017-6-4_10-32-40.png
11 rok na palcu ...muszę ją odświeżyć bo zmatowiała już okropnie ...to samo zaręczynowy.
IMG_20170604_103101.jpg

Załączniki

• upload_2017-6-4_10-32-40.png
    upload_2017-6-4_10-32-40.png
    962 bajtów · Wyświetleń: 448
  • IMG_20170604_103101.jpg
    IMG_20170604_103101.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 474
Powiem Wam ze ostatnio jak widze jakas matke z dzieckiem to sobie wyobrazam ze to moje dziecko... Ze trzymam je za rękę, daje pic, ze wycieram mu buzie bo sie lodem upaćkało...ostatnio tak realnie sobie to wyobrazalam ze prawie w latarnie bym wlazla[emoji47][emoji23]
Juz calkiem mi cos odwala[emoji47]

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Ty do endo wal i się marzenia spełnią :)

No Nessi myślałam [emoji20] na pewno tęskni tam za swoją panią, a pani ma ja w doopie [emoji35] oprócz tego jeszcze wczoraj w lesie u nas dziewczyna znalazła suczkę amstaffa przywiązana linka do drzewa [emoji24] a na plaży rozsypują kiełbasę z trutką. Kuźwa co sie dzieje [emoji35]

Hej dziewczyny u mnie @ puszcza już góra na wieczór już będę miała spokój ;-)

O to mój zaręczynowy. Może nie jest okazały ale ma prawdziwy brylant :-D

1496569446-aaaaaa.jpeg

Wybaczcie za te spuchniete paluchy [emoji20] [emoji20] ja już nie wiem co mam robić żeby mi nie puchły

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

reklama
Hej dziewczyny u mnie @ puszcza już góra na wieczór już będę miała spokój ;-)

O to mój zaręczynowy. Może nie jest okazały ale ma prawdziwy brylant :-D

1496569446-aaaaaa.jpeg

Wybaczcie za te spuchniete paluchy [emoji20] [emoji20] ja już nie wiem co mam robić żeby mi nie puchły

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
U mnie też brylant, śliczny pierścionek :)
Może woda Ci się zbiera w organizmie ?

Do góry