NeSSi
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No moja to już niedługo będzie przeżytekNessi tez musze dzis pomalowac pazury, i u stop tez bo moze juz bym sandaly jakies wyciagnela z szafy[emoji23]
Masz bardzo podobna obrączkę do mojej koleżanki, tyle ze ona pomiedzy kazda czescia ma cos co oddziela je[emoji5] ale Twoja osobiscie bardziej mi sie podoba, bo u tej koleżanki to cos co oddziela dziwnie wyglada[emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Do pierścionka mam jeszcze kolczyki, Tylko dziur nie mam ahahahah Nie wiedział biedakPierscionek masz śliczny[emoji7] podoba mi się, czenu moj mi takiego nie dal[emoji23]
Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Ty do endo wal i się marzenia spełniąPowiem Wam ze ostatnio jak widze jakas matke z dzieckiem to sobie wyobrazam ze to moje dziecko... Ze trzymam je za rękę, daje pic, ze wycieram mu buzie bo sie lodem upaćkało...ostatnio tak realnie sobie to wyobrazalam ze prawie w latarnie bym wlazla[emoji47][emoji23]
Juz calkiem mi cos odwala[emoji47]
Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Powrocila juz mnie zalaloMoże to nie @
Kuźwa ... Fr@nc@ jedna niech se idzie w diabły w końcuPowrocila juz mnie zalalo
U mnie też brylant, śliczny pierścionekHej dziewczyny u mnie @ puszcza już góra na wieczór już będę miała spokój ;-)
O to mój zaręczynowy. Może nie jest okazały ale ma prawdziwy brylant
Wybaczcie za te spuchniete paluchy [emoji20] [emoji20] ja już nie wiem co mam robić żeby mi nie puchły
"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."