reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

xbum: jaka psina dumna i zadowolona! :) Zawsze to też oszczędność :D

kruczyca: ja też czekam na szał zakupów... ale myślę, że najwcześniej to tak będę po półmetku ciąży kupowała. Wcześniej będę oszczędzała na to :D
ja w pierwszej ciazy od poczatku kupowlam ubranka, tu sie hamuje, jednak strach jest, ale poogladac se lubie nie powiem :-) :)

reklama
Ja wózek kupiłam w 20tc , lozeczko w 25tc a ubranka to też w 20tc jak plec byla 99% potwierdzona [emoji4]
Oczywiście zapas pampersow i husteczek byl mega większy..

Jugo no na pewno oszczędnośc jakas jest , najlepiej to koty obserwowały co too [emoji23]

No ktora testuje co ? [emoji3]

XBum ale szal!!!

Tez poplynelam :D
1462798690-bnjvhv.jpeg

Mi sie podoba jeszcze polski Wiejar Evado

1462798758-ppwgok.jpeg

Riko Brano (Riko Nano rowniez)

1462798825-snbwvz.jpeg

Stokke
1462798881-wf2uoc.jpeg

Mamas & papas
1462798975-byt11x.jpeg

Tutek Grander
1462799064-yqh2wz.jpeg

Paraplu jaka fajna psinka , robisz zpas w zooplusie [emoji6]
U naas to nagroda w konkursie , nasza saszetki tylko z pedi wcina bo karma to skladowo [*] [emoji23]
Ten drugi wóz mi się podoba [emoji7]

Kruczyca no bieganie w 30tc to jeszcze można no ja się czulam na silach ale nikt nie wie co sie moze wydarzyć [emoji6]

Taak popatrzylam na taabelkebi testowanie pierwsze to do Juli i Jugo nalezy [emoji4]

Edit : Paraplu jeszcze ty , ide tabelke zmienić i sie kąpać [emoji4]

reklama
Do góry