reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

My wrocilismy z tej silki uff padam haaha [emoji23]
Ale jest moc [emoji123]
Ide zaraz pod prysznic ino P zwolni bo od do pracy jedzie [emoji4]

Co do dziewczynki mi sie wbila mania na rozowe ubranka , ale nie było to jakoś przesadzone wedlug mnie , mojemu dziecku pasowal roz [emoji4]
A wózek mieliśmy taki :
1462796659908.jpg
1462796676558.jpg

Załączniki

• 1462796659908.jpg
    1462796659908.jpg
    92,3 KB · Wyświetleń: 86
  • 1462796676558.jpg
    1462796676558.jpg
    81,9 KB · Wyświetleń: 86
reklama
kruczyca: jaki wózek sobie upatrzyłaś?

monusia: o to już niedługo wizyta. I jak nastawienie? I jaką komodę wybrałaś? A co do przeczuwania @ to albo przyjdzie albo nie :D Ma jeszcze 5 dni, więc nie zajmuję się ty teraz :) Będę się zastanawiała jak będzie po terminie.

paraplu: widziałam jakiś model co miał limonkową budkę i takie małe elementy. Bosko wyglądał. Gondolka była w czerni, ale przez te limonkowe dodatki wyglądało cudnie i nie tak smutno :D
Tako extreme ekoskóra
1462796633-1d1mld.jpeg

Albo Tako alive eco
1462796653-1d1mld.jpeg
w tych eco sa tez fajne odcienie zielonego taki delikatny i tez by pasował dla chłopaka i dziewczyny :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum widzę że też tako :D mi się bardzo podobają tako wózki i stokke ale są drogie i jak dla mnie jedynie na kostkę i do centrum handlowego niż na codzienne wojaże. Pozwolił mąż na siłownię? No no :D

moniusia: takie momenty czasem przychodzą. Grunt, że jedziecie :) Jak mi się białe meble podobają, idealne do dziecęcego pokoju! Przynajmniej jak dziecko jest w fazie bycia niemowlakiem, potem jak dorasta to jakieś niezniszczalne będa musiały być :D Sikańców nie robię, nawet nie mam żadnego w domu. Jak coś to na betę pojadę w piątek albo poniedziałek, ale jakoś nie czuję inaczej tego cyklu ani nic, więc nie myślę jeszcze o tym :)

xbum: ładny dobór kolorów w wózku :) Zadowolona byłaś z modelu? Dobrze się prowadził?

kruczyca: ooooo też mi się tako extreme podoba!!! :D Stokke nowoczesne, ale bardzo drogie. Mi się jeszcze mima podoba, ale tez drożyzna. Pytanie jak z jakością i jak się prowadzą. Trzeba testować będzie. Ja zanim kupię to zrobię kilometry każdym z modeli :D Będę do różnych sklepów jak coś jeździła i testowała :D

Kruczyca tak też tak są soldne to racja ale są mega ciężkie !
Ja mieszkam na pierwszym pietrze to najpierw znosiłam stelarz , potem gondole a na koniec małą wiec na prawdę następnym razem wybiorę coś lżejszego [emoji4]
Dlatego tez spacerowke zmienialismy bo była ciężka i duża [emoji12]
A zmienilismy na taka , megaa lekka ze nie mam problemu wchodzić z mała w srodku na pietro [emoji4]
1462797376417.jpg

Załączniki

• 1462797376417.jpg
    1462797376417.jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 86
Fakt z tą waga :D no ale coś za coś. My mamy fajny "schowek"na parterze tam mają klucze tylko sąsiedzi bo to ich prywatne ale mówią za jak będzie trzeba to dorobia klucz i dadzą :)
Jugo no ja juz się nie mogę doczekać tych wszystkich zakupów i testowania :D extreme już widziałam i jeździłam. Jest mega!

Pozwolił wyjścia nie miał [emoji23]
Haha dziewczyny przyszło wygrane zarelko do mojwj psiny , suche idzie do schroniska ale tyle saszetek tylko dla niej [emoji2]
1462797809462.jpg

Załączniki

• 1462797809462.jpg
    1462797809462.jpg
    47,1 KB · Wyświetleń: 89
moniusia: takie momenty czasem przychodzą. Grunt, że jedziecie :) Jak mi się białe meble podobają, idealne do dziecęcego pokoju! Przynajmniej jak dziecko jest w fazie bycia niemowlakiem, potem jak dorasta to jakieś niezniszczalne będa musiały być :D Sikańców nie robię, nawet nie mam żadnego w domu. Jak coś to na betę pojadę w piątek albo poniedziałek, ale jakoś nie czuję inaczej tego cyklu ani nic, więc nie myślę jeszcze o tym :)

xbum: ładny dobór kolorów w wózku :) Zadowolona byłaś z modelu? Dobrze się prowadził?

kruczyca: ooooo też mi się tako extreme podoba!!! :D Stokke nowoczesne, ale bardzo drogie. Mi się jeszcze mima podoba, ale tez drożyzna. Pytanie jak z jakością i jak się prowadzą. Trzeba testować będzie. Ja zanim kupię to zrobię kilometry każdym z modeli :D Będę do różnych sklepów jak coś jeździła i testowała :D
Tak solidny był, koła skrętne u nas zima była przejechana super bo mała z września no powiem ci rewelacja bylam bardzo zadowolona ale ta waga to najgorszy minus bo jest ciężki [emoji6]

reklama
xbum: jaka psina dumna i zadowolona! :) Zawsze to też oszczędność :D

kruczyca: ja też czekam na szał zakupów... ale myślę, że najwcześniej to tak będę po półmetku ciąży kupowała. Wcześniej będę oszczędzała na to :D

Do góry