reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

nessi: no zobaczymy zobaczymy co życie przyniesie ;) Może ciśnienie masz niskie? Stąd ta krew?

lux: a macie już kogoś na oku za ciebie do sklepu? Chociaż jeszcze dużo czasu do września to można i później szukać. My też na wesele idziemy...i to na dwa :D

E... mi tam z nosa nie leci ... ja twarda baba. Ale nie chciałabym powtórki z lutego. Też mi krew leciała :hmm:

reklama
No hej :)

Co do wózków i kolorów to też nie przepadam jak np. dziewczynka jest cała różowa razem z wózkiem i wszystkim wokół :) Ja biorę wózek szary, albo biały^^

Takich wózków, które pokazujecie nie widziałam jeszcze :D Ale ja raczej jestem taka klasyczna, lubię umiarkowanie :D

No hej :)

Co do wózków i kolorów to też nie przepadam jak np. dziewczynka jest cała różowa razem z wózkiem i wszystkim wokół :) Ja biorę wózek szary, albo biały^^

Takich wózków, które pokazujecie nie widziałam jeszcze :D Ale ja raczej jestem taka klasyczna, lubię umiarkowanie :D

A mnie smuca te wszystkie szare i czarne wozki, zwlaszcza zima. Dlatego moj bedzie kolorowy :) tylko chyba osiwieje zanim jakis wybiore bo najchetniej to bym miala wszystkie :D

kruczyca: jaki wózek sobie upatrzyłaś?

monusia: o to już niedługo wizyta. I jak nastawienie? I jaką komodę wybrałaś? A co do przeczuwania @ to albo przyjdzie albo nie :D Ma jeszcze 5 dni, więc nie zajmuję się ty teraz :) Będę się zastanawiała jak będzie po terminie.

paraplu: widziałam jakiś model co miał limonkową budkę i takie małe elementy. Bosko wyglądał. Gondolka była w czerni, ale przez te limonkowe dodatki wyglądało cudnie i nie tak smutno :D

reklama
monusia: o to już niedługo wizyta. I jak nastawienie? I jaką komodę wybrałaś? A co do przeczuwania @ to albo przyjdzie albo nie :D Ma jeszcze 5 dni, więc nie zajmuję się ty teraz :) Będę się zastanawiała jak będzie po terminie.

Dziś chciałam zrezygnować, ale trochę przeszło. Coraz mniej sił.
A to już dawno z Ikei białą taką:)
No tak... słuszne podejście, nie rób sikaczów :p

Do góry