Paraplu
Fanka BB :)
chcialam taki bardziej retro, cos jak marita prestige lub adamex albo inglesina ale ich spacerowki porazka
Jesli chodzi o klasyka to u mnie znow Cosatto Wonder <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chcialam taki bardziej retro, cos jak marita prestige lub adamex albo inglesina ale ich spacerowki porazka
No fajnie wyglądają ja to najpierw stawiam na funkcjonalność a extreme ma wszystko czego szukam. No dla mnie ideał za to nie lubię 3kolowcow. Dla mnie takie wywrotne trochę i bardziej o wszystko zaczepiaja. Zależy też kto co szuka jedni chcą co chwila zmieniać wózki i po kilku miesiącach maja na każdy dzień tygodnia inny . Ja szukam jednego porządnego gdzie wytrzyma od 1dnia do póki dziecko nie zacznie żyć bez wózka a jakby był i dla drugiego to super
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
piekny, ale te spacerowki mi sie srednio widzaJesli chodzi o klasyka to u mnie znow Cosatto Wonder <3
kocham elodie! sa to cudowne wozkiMyślę też że pewnie kupię i zwykła parasolke lekka do sklepu czy o tak żeby dziecko posadzić bezpiecznie jak będziemy na chwile na wyjeździe. Np teraz popularny elodie
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja na szczęście znalazlam ideał chyba że wymysla coś co mi namiesza w głowie póki co tylko tego alive biorę tez pod uwagę