reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bedziem siedzieć o suchych ryjach z krakersami i woda, żeby wa£ki i dupy pogubić [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
No a ja mam jeszcze postanowienie , ze chce wrócić do wagi z przed ciąży z Leną - a do 60kg mam sporo nadto [emoji33] wiec mam nadzieje , ze w rok dam rade + mam tego dietetyka na koniec października , wiec trzeba bedzie sie przestrzegać [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t0d [emoji594]

reklama
Taaa zycie to zycie ,nic nie poradzimy,ja wiem (domyslam sie) ,ze ciaza daje w kosc,ale ja akuart siostrZe ktora poronila dwa razy nie powiedzialabym ,ze przynajmniej ma sie w co ubrac na wesele,bo to prZykre.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Czasami można coś palnąć ... jestem pewna, że nie chciała Cię w ten sposób celowo urazić. Ja na tym wątku bez bóli przyznaję, że staram się o swoim stanie pisać jak najmniej bo wiem, że to działa dziewczynom na nerwy - to zupełnie zrozumiałe...też tak miałam. I wiem też z punktu widzenia staraczki jak szybko zapomina się, że ta babeczka która jest teraz w ciąży - też swoje przeszła by do tego dojść. Nie oszukujmy się ... większość z Nas tutaj ma od roku wzwyż miejscówkę zaklepaną ...1 rok - 12 cykli ..
Ja miałak takich cykli 12 x 4 + 2 poronienia na tym forum tu z obecnymi dziewczynami przeżywałam.

Dodam coś jeszcze do apropo: ''nie mam się w co ubrać'' - zdaje się, że każda z Nas ma taki dylemat niezależnie czy jest w ciąży czy nie :) Taka nasza natura :)

@NeSSi wiem ,ze kazdy moze cos palnac ....wkurzona bylam np jak widzialam ,ze pali wiedzac o ciazy ,a czlowiek dmucha i chucha na siebie.
Na pewno nie chciala mnie urazuc,nie mowie ,ze jestem jakims jajeczkiem ale....przykro mi sie zrobilo[emoji4]
Z reszta nie ma co gadac bo ona raczej ma mnie w dupie,wiec to zupelnie inna historia.

@NeSSi wiem ,ze kazdy moze cos palnac ....wkurzona bylam np jak widzialam ,ze pali wiedzac o ciazy ,a czlowiek dmucha i chucha na siebie.
Na pewno nie chciala mnie urazuc,nie mowie ,ze jestem jakims jajeczkiem ale....przykro mi sie zrobilo[emoji4]
Z reszta nie ma co gadac bo ona raczej ma mnie w dupie,wiec to zupelnie inna historia.

A to rodzona siostra ?
Paliła ? :/

Dodam coś jeszcze do apropo: ''nie mam się w co ubrać'' - zdaje się, że każda z Nas ma taki dylemat niezależnie czy jest w ciąży czy nie :) Taka nasza natura :)
Nie przypominaj mi , bo ja w niedizele chciałam sobie spodenki ubrać i hu* musialam cierpieć i smażyć sie w leginach + mam chyba tylko 3 bluzki dobre [emoji48]

A swoją drogą gdzie tęczowa i jej arbuz ? [emoji41]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Nie przypominaj mi , bo ja w niedizele chciałam sobie spodenki ubrać i hu* musialam cierpieć i smażyć sie w leginach + mam chyba tylko 3 bluzki dobre [emoji48]

A swoją drogą gdzie tęczowa i jej arbuz ? [emoji41]

Ona krzaczy i udaje, że przez apke nie umie foty wstawić :p ;)

@NeSSi rodzona ,mlodsza o 2,5 roku,ale generalnie kontakt mamy sredni.
Ona ma inne podejscie do zycia niz ja.
Palila ,nooo i bala sie przyznac ,ze jest w ciazy bo wiedziala,ze bede na nia zla.
Generalnie nie bede wywlekac calych historii ale np po poronieniach nie zadzwonila do mnie nawet.
Dopiero po 2-3 tygodniach.
Ale jak cos potrzebowala sie dowiedziec o ciazy to wiedziala gdzie pytac.
Samo zycie ,czasem tak bywa[emoji4]
Mysle ,ze teraz nie pali ,ale pierwsze tygodnie tak.

reklama
Do góry