Dokładnie ...Na biadolenie w ciąży nie ma co zwracać uwagi - bo jak kiedyś pisałam - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. I możecie mi wierzyć, że zmienia się wraz z sytuacją. Ja też nie zawsze czuję się super ...Carmen wymiotowała ...Bum głowa pękała, ciśnienie skakało ja mam hemoroidy - nisko łożysko które bez przerwy uciska mi na pęcherz i kto wie co jeszcze. Ciąża to piękny stan - ale nastawienie pod wpływem hormonów też się w ciąży potrafi zmienić ...więc nie zamierzam piętnować kobiety w ciąży za marudzenie, że jej ciężko, że nogi puchną że rwa spać nie daje i że na większość dolegliwości nie można brać żadnych leków...Ja walcząc o ciążę też tego nie rozumiałam, że jak kobiecie w ciąży może być źle ... życie weryfikuje - czasem może ...
U mnie też ciąża wychuchana , wystarana a czasem mam dosc i wyje , marudzic tez marudze bo jest ciężko - złe masz samopoczucie jak np u mnie dzis łeb znow peka przy tym mam wiecznie mdłości - nad uchem wiecznie młoda mama , mama - dziecku uwagę trzeba zwrócić - stary w robocie i czasem naprawdę w ciąży sie nie chce. A tu posprzatac , upał tez daje w kość , ugotować obiad itp .
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t0d [emoji594]