reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Luxi dziękuję ;)
Jugo bolerko dostałam na chrzest od matki chrzestnej, kiedyś mnie spod niego nie było widać ;) a kwiatki to szafirki a te dzwoneczki to czarnuszka :) na taniec kancelaria i to dzięki Tobie bo zupełnie o tym utworze zapomnialam a bardzo mi się podobał :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jugo no ryz z jablak mi zjadkabym , ale to chyba na jutro się skusze [emoji4]

Kruczyca pięknie poprostu pięknie [emoji7][emoji172]

Luxi dziękuję ;)
Jugo bolerko dostałam na chrzest od matki chrzestnej, kiedyś mnie spod niego nie było widać ;) a kwiatki to szafirki a te dzwoneczki to czarnuszka :) na taniec kancelaria i to dzięki Tobie bo zupełnie o tym utworze zapomnialam a bardzo mi się podobał :)

No nie gadaj, ze to bolerko ma tyle lat! Wow i jeszcze raz wow!!! Rewelacyjny pomysl i wspaniala pamiatka. No az sie wzruszylam bo ja sentymentalna bardzo jestem :)

A ja sie wlasnego slubu raczej nie doczekam wiec pozostaje mi tylko zazdraszczac :)

No nie gadaj, ze to bolerko ma tyle lat! Wow i jeszcze raz wow!!! Rewelacyjny pomysl i wspaniala pamiatka. No az sie wzruszylam bo ja sentymentalna bardzo jestem :)

A ja sie wlasnego slubu raczej nie doczekam wiec pozostaje mi tylko zazdraszczac :)
Haha bez przesady z tymi latami hahaha :D chrzestna niestety nie doczekała nawet mojej komunii, miała raka piersi ale doskonale Ja pamiętam, na ślubie był jej mąż i syn już ze swoją rodziną :) byli zachwyceni :)
Oh, dlaczego mówisz że się nie doczekasz ? Na pewno doczekasz :)

Hej Dziewczynki!
Mialam betowac,ale rano zaczelam krwawic wiec zaczynam zdniem dzisiejszym nowy cykl....Trzymajcie kciuki moze sie uda w koncu....
Kruczyca pieknie wygladaliscie :)

Haha bez przesady z tymi latami hahaha :D chrzestna niestety nie doczekała nawet mojej komunii, miała raka piersi ale doskonale Ja pamiętam, na ślubie był jej mąż i syn już ze swoją rodziną :) byli zachwyceni :)
Oh, dlaczego mówisz że się nie doczekasz ? Na pewno doczekasz :)

Z tymi latam to mial byc komplement :p

Ehhh u nas to dluga historia. W skrocie.

Moj niemąż byl juz dwa razy zareczony i nic nie wyszlo. Ma awersje teraz.

Moj ex kiedys mi powiedzial zebym wybrala pierscionki jaki mi sie podobaja a potem powiedzial, ze zrobil to tylko po to abym mu dupy nie trula. Ja bylismy 4 lata juz ze soba i sie po prostu pytalam kiedy slub bo powtarzalam mu wiele razy, ze moi rodzice maja 70 lat i nie wiem ile pozyja a bardzo bym chciala miec oboje na slubie. Jego rodzice 50 maja. Twierdzil ze wymyslam, panikuje, gadam glupoty i na swietego spokoju powiedzial o tym pierscionku jak sie potem przyznal.
Cholernie mnie to zabolalo.

A miesiac temu byla pierwsza rocznica smierci mojego taty :(

Po prostu te wydarzenia spowodowaly, ze nie jestem w stanie tak na prawde chciec slubu. Pewnie, ze marzy mi sie biala sukienka, cala rodzina i takie tam. Ale jednak nie potrafie myslec o tym jako o czyms co kiedykolwiek bedzie mialo miejsce.

Nie wiem czy cokolwiek zrozumialas bo pisze przez lzy.
Biore antydepresanty, chodze na terapie. Moze kiedys uda mi sie pokonac zal.

kruczyca: wow! To przemyślany prezent miałaś z tym bolerkiem. I jak miło się robi od razu jak taka historia jest :) Sentymentalnie i adekwatnie do sytuacji :) Właśnie! Szafirki :) Nie wiedziałam, że czarnuszka ma takie ładne kwiaty :) Cieszę się, że pomogłam z piosenką ;)

paraplu: czemu się ślubu nie doczekasz? A chciałabyś? EDIT: wyprzedziłaś mnie z wyjaśnieniem. Myślę, że najpierw trzeba ułożyć sobie wszystkie emocje, opanować to co się dzieje a potem myśleć o innych rzeczach. A może życie pozytywnie cię zaskoczy? ;)

rudamarchewka: a to pskikus z tą @ :/ Niech szybko przechodzi i zaczyna się nowy cykl :)

Z tymi latam to mial byc komplement[emoji14]

Ehhh u nas to dluga historia. W skrocie.

Moj niemąż byl juz dwa razy zareczony i nic nie wyszlo. Ma awersje teraz.

Moj ex kiedys mi powiedzial zebym wybrala pierscionki jaki mi sie podobaja a potem powiedzial, ze zrobil to tylko po to abym mu dupy nie trula. Ja bylismy 4 lata juz ze soba i sie po prostu pytalam kiedy slub bo powtarzalam mu wiele razy, ze moi rodzice maja 70 lat i nie wiem ile pozyja a bardzo bym chciala miec oboje na slubie. Jego rodzice 50 maja. Twierdzil ze wymyslam, panikuje, gadam glupoty i na swietego spokoju powiedzial o tym pierscionku jak sie potem przyznal.
Cholernie mnie to zabolalo.

A miesiac temu byla pierwsza rocznica smierci mojego taty :(

Po prostu te wydarzenia spowodowaly, ze nie jestem w stanie tak na prawde chciec slubu. Pewnie, ze marzy mi sie biala sukienka, cala rodzina i takie tam. Ale jednak nie potrafie myslec o tym jako o czyms co kiedykolwiek bedzie mialo miejsce.

Nie wiem czy cokolwiek zrozumialas bo pisze przez lzy.
Biore antydepresanty, chodze na terapie. Moze kiedys uda mi sie pokonac zal.
Paraplu bardzo mi przykro... Kochana ważne że masz teraz osobę która kocha na prawdę, z którą chcesz założyć rodzinę (dla mnie dziecko i chęć posiadania go z kimś wiąże bardziej niż milion ślubów) Twoje marzenia na pewno się spełnią :*

reklama
Hej ja po weekendzie w miarę dzisiaj na badaniach byłam a wczoraj cały dzień w łóżku czułam się jakby ktoś mnie porzul i wyplul ...

Kruczyca pięknie wygladalas :oo

Lux miałam morfologię mocz glukoze, toxo igm, kiła, TSH i teraz ft3 ft4 ale to do endo robiłam

Ją dziś na obiad naleśniki bo nic mi się nie chce[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry