Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bierz go na czysto heheParaplu pamiętam te z babkami to w szklanych ale było a takie u mnie najnowsze i nawet dobre to byl PATYK [emoji23] i jeszcze BYK był ake to chyba do dziś piją , teraz bym nawet tego do ust nie tchnela [emoji13]
anula no kąpie się , kąpie już haha [emoji4]
Wiec ja uciekam , do jutra śpijcie dobrze [emoji8]
ja myślę że może .... ale w sensie w macicy czy jajowody ? ja z młodym w ciąży miałam takie ciągnięcia w macicy i wiedziałam odrazę ze to ciąża .... a swoją drogą jakie to wszystko wtedy było prosteDziewczyny ponawiam pytanie bo poprzednie zniklo w gaszczu zdjec alkoholi [emoji14]
Dzisiaj jest 9 dzien po owulce i pol dnia klulo mnie podbrzusze. Moze to byc objaw implantacji czy sobie wkrecam?
Kurcze ja chce juz 13 maja
ja myślę że może .... ale w sensie w macicy czy jajowody ? ja z młodym w ciąży miałam takie ciągnięcia w macicy i wiedziałam odrazę ze to ciąża .... a swoją drogą jakie to wszystko wtedy było proste
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka