reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Paraplu bardzo mi przykro... Kochana ważne że masz teraz osobę która kocha na prawdę, z którą chcesz założyć rodzinę (dla mnie dziecko i chęć posiadania go z kimś wiąże bardziej niż milion ślubów) Twoje marzenia na pewno się spełnią :*

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki :)

Chcialam isc po kolei, zareczyny, slub, dziecko ale nie potrafie teraz. Pewnie, ze moglabym czekac az bede gotowa znow na ten scenariusz ale to moze trwac lata a moze juz nigdy sie nie przelamie.
Z calego serca chce miec rodzine a mozna ja miec bez slubu i ten calej otoczki to na co czekac? Mam rocznikowo 28 lat. To dla mnie idealny wiek na dziecko :)

A ze spotkalam cudownego faceta to trzeba dzialac zanim jakas inna go ukradnie ;)

EDIT:
4 dni do sikanska &&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki :)

Chcialam isc po kolei, zareczyny, slub, dziecko ale nie potrafie teraz. Pewnie, ze moglabym czekac az bede gotowa znow na ten scenariusz ale to moze trwac lata a moze juz nigdy sie nie przelamie.
Z calego serca chce miec rodzine a mozna ja miec bez slubu i ten calej otoczki to na co czekac? Mam rocznikowo 28 lat. To dla mnie idealny wiek na dziecko :)

A ze spotkalam cudownego faceta to trzeba dzialac zanim jakas inna go ukradnie ;)
Jedyna która może ukraść serce Twojego faceta to Wasza córka :) tego Wam życzę kochana :) my też staraliśmy się nie mając ślubu i wtedy nawet o nim nie myslelismy
Oleczka dziękuję :* czekamy na wyniki Twoje :)

Jedyna która może ukraść serce Twojego faceta to Wasza córka :) tego Wam życzę kochana :) my też staraliśmy się nie mając ślubu i wtedy nawet o nim nie myslelismy
Oleczka dziękuję :* czekamy na wyniki Twoje :)

A to co sie zmienilo?

U nas jedyna przeszkoda tak na prawde sa nasze glowy. Jakos nie potrafimy tego przeskoczyc.

Hehe juz widze jak ludzie beda mysleli, ze u nas to wpadka :D juz widze te ploty :D

EDIT:
Mi marzy sie corka ale jakos ubranka i wozki dla chlopcow bardziej mi sie podobaja :)
Najwyrzej bede miala dziecko gender jak bedzie corcia ;)

Ostatnia edycja:
Ha ludzie zawsze będą gadać. Powiedzielismy że ślub bierzemy to każdy na brzuch zwracał uwagę czy rośnie, wzięliśmy ślub to teraz czekają aż zacznie rosnąć ;) robić to co się czuje i się nie przejmować

Ha ludzie zawsze będą gadać. Powiedzielismy że ślub bierzemy to każdy na brzuch zwracał uwagę czy rośnie, wzięliśmy ślub to teraz czekają aż zacznie rosnąć ;) robić to co się czuje i się nie przejmować

Ja tam sie nie przejmuje :)
Lubie obserwowanie jak rozchodzi sie plotka, ja sie kiedys od listonosza dowiedzialam, ze sie buduje :D
A plotka poszla bo kilka tygodni wczesniej zeby uregulowac sytuacje prawna jednej z moich dzialek musialam wystapic o warunki zabudowy, wtedy automatycznie wszyscy sasiedzi dostaja list o tym, ze wystapilam o te warunki. Chodzi o to, ze gdyby sasiedzi mieli jakies ale to maja czas wtedy na zareagowanie. No plota poszla, ze sie buduje :)

Co jest jakims absurdem w moim wypadku bo mam wlasny dom pod Kielcami :)
Po co mialabym budowac drugi kiedy to juz jeden dom to studnia bez dna?

Ja tam sie nie przejmuje :)
Lubie obserwowanie jak rozchodzi sie plotka, ja sie kiedys od listonosza dowiedzialam, ze sie buduje :D
A plotka poszla bo kilka tygodni wczesniej zeby uregulowac sytuacje prawna jednej z moich dzialek musialam wystapic o warunki zabudowy, wtedy automatycznie wszyscy sasiedzi dostaja list o tym, ze wystapilam o te warunki. Chodzi o to, ze gdyby sasiedzi mieli jakies ale to maja czas wtedy na zareagowanie. No plota poszla, ze sie buduje :)
U mnie to teraz cała dzielnica gada o ślubie naszym :D wróciliśmy z Zakopanego robimy zakupy do domu a babka w sklepie czy nam się wyjazd udał i ze dopiero co ślub był a zaraz z wózkiem będziemy wchodzić do sklepu haha :D w sumie czasem nawet mile że nie jest się aż tak anonimowym nawet w centrum miasta i ktoś się interesuje, gratuluję itp ;) ale momentami to przeraża co ludzie mogą o Tobie wiedzieć :D

U mnie to teraz cała dzielnica gada o ślubie naszym :D wróciliśmy z Zakopanego robimy zakupy do domu a babka w sklepie czy nam się wyjazd udał i ze dopiero co ślub był a zaraz z wózkiem będziemy wchodzić do sklepu haha :D w sumie czasem nawet mile że nie jest się aż tak anonimowym nawet w centrum miasta i ktoś się interesuje, gratuluję itp ;) ale momentami to przeraża co ludzie mogą o Tobie wiedzieć :D

Hehe no czasem mam wrazenie, ze ludzie wiedza o mnie wiecej niz ja sama o sobie :D
Zwaszcza, ze pochodze z malutkiego miasteczka, 3 tyś. mieszkancow. Kazdy kazdego zna. A na dodatek moja mama cale zycie bardzo udzielala sie spolecznie w naszej szkole (kierowniczka swietlicy) i organizowala rozne gminne imprezy. To kazdy nas zna. Tatko na dodatek pochodzi z dziada pradziada z tego miasteczka i polowa mieszkancow to blizsza lub dalsza rodzina.
Takze nie dam rady byc tam anonimowa :)

Zawsze chciałam mieszkać w takim miasteczku ;) żeby wszystko było ale było spokojniej niż tutaj :) mam wrażenie że w takich mniejszych miejscowościach czas wolniej płynie i zawsze jest w nich ładny rynek czy taki główny plac/park :)

Zawsze chciałam mieszkać w takim miasteczku ;) żeby wszystko było ale było spokojniej niż tutaj :) mam wrażenie że w takich mniejszych miejscowościach czas wolniej płynie i zawsze jest w nich ładny rynek czy taki główny plac/park :)

Powiem Ci, ze za dzieciaka uwazalam to za wioche straszna ale tera. Widze, ze to rewelacyjne miesteczko. Jest tam wszystko na miejscu, sklepy, lekarz, dentysta, zlobek, przedszkole, podstawowka i gimnazjum, urzad gminy, w kazda sobote ogromne bazary w centrum i mozna kupic wtedy ubrania, buty, owoce i warzywka od lokalnych rolnikow. Busy do Kielc co pol godziny, nawet MZK z Kielc dojezdza.
I ten rynek to super sprawa bo zawsze mozna z koms pogadac w trakcie zakupow.
Tylko kiedys w centrum mielismy przepiekny park i latem tam wszyscy sie spotykali, siedzieli w cieniu na laweczkach, dzieci biegaly po trawie a co chwile ktos podszedl jak sie siedzialo na laweczce i zagadal.
Teraz zrobili renowacje i wycieli fpisdu park !!! Zrobili plaska brukowana patelnie :( i latem tam sie nie na wytrzymac bo zero cienia i upal tak okropny, ze kazdy ucieka stamtad :(

reklama
Hej ja po weekendzie w miarę dzisiaj na badaniach byłam a wczoraj cały dzień w łóżku czułam się jakby ktoś mnie porzul i wyplul ...

Kruczyca pięknie wygladalas :oo

Lux miałam morfologię mocz glukoze, toxo igm, kiła, TSH i teraz ft3 ft4 ale to do endo robiłam

Ją dziś na obiad naleśniki bo nic mi się nie chce[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
placilas za nie czy mialas skierowanie? bo ja bee placic, bo ginke mam prywatnie i ciekawe jaki koszt wyjdzie

Do góry