reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dorcia pijemy, pijemy [emoji1]
Mania No kuźwa jest gorzej niż było, ale napić sie i nażreć przynajmniej mozna [emoji55]
Moj Tez czasem przyprowadza dwulatka swojej siostry i ma do mnie pretensje, ze tak dziwnie do niego podchodze. No ku*wa a jak mam podchodzić jak mi serce peka od kad on sie urodził [emoji37]

Nie da sie od tego uciec
Wiem że powinnam sie cieszyc że mam córke, ale mam tez, wĺasnie i ze względu na nią, ogromną pustke w sercu [emoji29]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

reklama
I ja! I ja pije! Juz sie nazarlam chipsow i lodow i popijam wszystko piwem[emoji23]
Tyle przyjemności mi zostalo[emoji53]
Mania malenka wez pisz czesciej[emoji8]

Jeszcze sie wkurzylam, bo moj dzwonil do domu i powiedzial ze nie przyjedziemy w sobotę pomoc przy komuni, tyllo w od razu w niedziele. A jego ojciec od razu ze na gotowe chcemy tylko przyjechac. No ku*wa mac, mojemu zabrali wolne na sobote, idzie do pracy, mi dowalili kolokwium na poniedzialek. I jeszcze pretensje robia[emoji37]
Moj mowil ze do kosciola od razu przyjdziemy, a jego ojciec ze nie mamy po co bo i tak do kosciola nie chodzimy i nawet slubu kościelnego nie bierzemy[emoji37]
Moj sie wkurzyl powiedzial mi ze pojedziemy tylko na chwile, dac prezent i wracamy do domu.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

I ja! I ja pije! Juz sie nazarlam chipsow i lodow i popijam wszystko piwem[emoji23]

Jeszcze sie wkurzylam, bo moj dzwonil do domu i powiedzial ze nie przyjedziemy w sobotę pomoc przy komuni, tyllo w od razu w niedziele. A jego ojciec od razu ze na gotowe chcemy tylko przyjechac. No ku*wa mac, mojemu zabrali wolne na sobote, idzie do pracy, mi dowalili kolokwium na poniedzialek. I jeszcze pretensje robia[emoji37]
Moj mowil ze do kosciola od razu przyjdziemy, a jego ojciec ze nie mamy po co bo i tak do kosciola nie chodzimy i nawet slubu kościelnego nie bierzemy[emoji37]
Moj sie wkurzyl powiedzial mi ze pojedziemy tylko na chwile, dac prezent i wracamy do domu.

Nie denerwuj się, nie ma czym, daj sobie spokój co się będziesz przejmowała, niech sobie gadają.

No i tak najlepiej, będziecie mieć piękna przyjemna niedziele dla siebie dwojga, jak im cos nie pasuje.
My na komunie pojechaliśmy pół godziny spóźnieni, spacerowaliśmy w okolicy kościoła, wiec nawet księdza nie słyszałam [emoji23] i to już nie pierwszy raz tak zrobiliśmy [emoji12]do kościoła i tak byśmy nie weszli bo tłum ludzi i na co mi sie tam pchać. Bez sensu.

Dorcia to rozgladaj sie za czyms innym. Moze akurat cos sie trafi fajnego?

Ja juz zygam tymi staraniami. Jak pomysle o seksie to az mnie odrzuca

Wiec wyluzuj to pomaga
Dorcia nie martw sie bedzie dobrze
U nas pada jest grad grzmi masakra jakas

A co to za obowiązek, przecież to nie wasza komunia.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Co takie podle humory ja luzuje i teraz seks mamy nieziemski bez stresu spiny tez mialam takie chwile unikalam dzieci w rodzinie i tak jest lepiej nie placze chociaz

Bo moj obiecal ze przyjedziemy pomoc, jakies salatki zrobic itp. No ale wyszlo jak wyszlo i od razu z pretensjami.
My i tak bysmy do kosciola nie wchodzili, tylko przed.
Oj szkoda gadac.
W miescinie obok wesole miasteczko ma byc w niedziele, moze mojego wyciagne [emoji23]

reklama
Majka czemus mi o kartach nie przypomniala[emoji23] zapomnialam, ja Ci wysle w czwartek bo jutro nie bede na miescie. Juz obiecuje[emoji7][emoji173]

Do góry