reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ponoć do obojętnie jakiego scrubu można dorzucić kawy zmielonej.
Wmasować i po jakimś czasie zmyć. Nie ukrywam, ze lepiej w wannie nakładać bo sie później cholerstwo kruszy. Moja szwagierka tak robi i działa .

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Potwierdzam
Kofeinę i cynamon [emoji106]
Świetne efekty daje też masaż bańką chińską

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

reklama
Potwierdzam
Kofeinę i cynamon [emoji106]
Świetne efekty daje też masaż bańką chińską

Ale ten cynamon tez mozna dodawać do żelu czy peelingu jak kawę? A bańkę chińska mam w aptece, muszę kupić [emoji106] bede masować dupę [emoji23]
Dorcia zdrówko, redsik wchodzi jak woda [emoji12]
1495565728-aaaaaa.jpeg

Ale ten cynamon tez mozna dodawać do żelu czy peelingu jak kawę? A bańkę chińska mam w aptece, muszę kupić [emoji106] bede masować dupę [emoji23]
Dorcia zdrówko, redsik wchodzi jak woda [emoji12]
1495565728-aaaaaa.jpeg

Nałożysz to gdzie masz potrzebe, owin folią spożywczą i posiedz w tym ze 30-40 minut [emoji106]
Mozesz robic to 1-2 razy w tygodniu

Lusia ja próbuje ogarniać jakis jadłospis bez pieczywa, ziemniaków, ryżu itd. Muszę wymyślić co jesc, żeby mi sie szybko nie przejadło i żebym głodna nie chodziła. A tak kocham ziemniory [emoji33][emoji33]

Agnesis peeling z kawy[emoji3] polecam, dziala. Ale trzeba systematycznie robić[emoji3] ja zawsze robie go wlasnie na dupke i nogi[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis ziemniaki zastap np kasza gryczana, jaglana[emoji5]

reklama
Ja bym zjadla młode ziemniaczki z koperkiem i zsiadlym mlekiem[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Tez mi beben urosl od tych ciastek i chipsow[emoji47]

Do góry