reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen, Gratuluję kopniaka, - wróżę chłopaka :p

Jak będą jajka to cię wylovam ahahaa

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
O kurde :) śledzika bym opierdolila :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie go wciagam plus ciepłe bułki [emoji38] a miałam nie jesc pieczywa i ziemniaków. A ch... zjem wszystko sama, mam jeszcze lody, dieta bedzie od jutra [emoji55]

Hej Skarby, widzę, dzisiaj kumulacja podłych humorów, nie dziwie się Wam, zafundujcie sobie Kochane jakąś przyjemność tylko dla siebie, kąpiel, spacer, jakiś wypad do kumpeli, żeby odreagować i nie mysleć. :*

Wlasnie go wciagam plus ciepłe bułki [emoji38] a miałam nie jesc pieczywa i ziemniaków. A ch... zjem wszystko sama, mam jeszcze lody, dieta bedzie od jutra [emoji55]

Hej Skarby, widzę, dzisiaj kumulacja podłych humorów, nie dziwie się Wam, zafundujcie sobie Kochane jakąś przyjemność tylko dla siebie, kąpiel, spacer, jakiś wypad do kumpeli, żeby odreagować i nie mysleć. :*

Marzy mi sie wypad do kumpeli, ale u wszystkich albo niemowlaki albo ciężarne, k*rwa, nawet napić sie nie ma z kim.

Witajcie dziewczyny

Jakos nie mamczasu i weny ostatnio na pisanie

Mielismy komunie w zeszły weekend która pomagałam zorganizowac i była u nas przez tydzien kuzynka z 15-miesiecznym
brzdącem i powiem Wam ze sie przy nich trzymałam
Ale jak odjechali to złapałam mega doła[emoji29][emoji29][emoji25][emoji25]
Trzyma mnie ciągle
Stram sie teraz skupic na pracy i szkole bo mam w czerwcu egzaminy zawodowe
Ale nie potrafie przestac myslec o dziecku, nie umiem [emoji29]

Mam nadzieje ze wybaczycie mi ze wpadłam iod razu wylewam żale [emoji17]

Podczytuje czasem co u Was i widze że różnie, tak jak u mnie
Trzymam jednak niezmiennie kciuki [emoji110][emoji110]
Za kazda z osobna i wszystkie razem [emoji110][emoji110]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

Marzy mi sie wypad do kumpeli, ale u wszystkich albo niemowlaki albo ciężarne, k*rwa, nawet napić sie nie ma z kim.

Dorcia pijemy, pijemy [emoji1]
Mania No kuźwa jest gorzej niż było, ale napić sie i nażreć przynajmniej mozna [emoji55]
Moj Tez czasem przyprowadza dwulatka swojej siostry i ma do mnie pretensje, ze tak dziwnie do niego podchodze. No ku*wa a jak mam podchodzić jak mi serce peka od kad on sie urodził [emoji37]

reklama

Do góry