Carmen24l
Fanka BB :)
Carmen, Gratuluję kopniaka, - wróżę chłopaka![]()
Jak będą jajka to cię wylovam ahahaa
![16udqqmz5v3uqon5.png](https://www.suwaczki.com/tickers/16udqqmz5v3uqon5.png)
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Carmen, Gratuluję kopniaka, - wróżę chłopaka![]()
O kurdeśledzika bym opierdolila
![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja se chyba jajcow usmażeWlasnie go wciagam plus ciepłe bułki [emoji38] a miałam nie jesc pieczywa i ziemniaków. A ch... zjem wszystko sama, mam jeszcze lody, dieta bedzie od jutra [emoji55]
Hej Skarby, widzę, dzisiaj kumulacja podłych humorów, nie dziwie się Wam, zafundujcie sobie Kochane jakąś przyjemność tylko dla siebie, kąpiel, spacer, jakiś wypad do kumpeli, żeby odreagować i nie mysleć. :*
Ja se chyba jajcow usmaże100 kur mam to se pozwolę
![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ze mną dziś browara pijeszMarzy mi sie wypad do kumpeli, ale u wszystkich albo niemowlaki albo ciężarne, k*rwa, nawet napić sie nie ma z kim.
Ktoś tutaj był i był, a potem nagle zniknął i uporczywie go nie ma.